Εθνικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Ειρήνη Τσιμπλή: «21 Μάη οι πολίτες στέλνουν μαζικό μήνυμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ»

«21 Μάη οι πολίτες στέλνουν μαζικό μήνυμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και καταδίκης της κυβέρνησης Μητσοτάκη με αποφασιστικότητα, αλληλεγγύη, αποτελεσματικότητα, αξιοπρέπεια για «δικαιοσύνη παντού», σημειώνει σε μήνυμά της η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Τσιμπλή.

Το μήνυμά της:


«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια δύσκολη εκλογική αναμέτρηση που έχει μεγάλη σημασία για το μέλλον της κοινωνίας και της χώρας. Η αδυναμία της κυβέρνησης της Ν.Δ. να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις πολλαπλές κρίσεις της περιόδου διακυβέρνησής της, έγινε εμφανής με αποτέλεσμα την κοινωνική δυσαρέσκεια. Και ενώ το καθεστώς του κ. Μητσοτάκη, είχε ως σύνθημά του την ασφάλεια του πολίτη, έχει προκαλέσει περισσότερη ανασφάλεια απ’ ότι μπορεί να αντέξει η κοινωνία. Ανασφάλεια που έχει σχέση με την προσέγγιση προστασίας και αξιοπρέπειας στην υγεία, στην εργασία, στο εισόδημα, στην εκπαίδευση, στις μετακινήσεις, στην απονομή δικαιοσύνης.

Απέναντι στην απαίτηση της κοινωνίας για ασφάλεια και δικαιοσύνη παντού, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ παρουσίασε τα 11 άρθρα του Συμβολαίου Αλλαγής, 11 δεσμεύσεις του κυβερνητικού προγράμματος. Ένα συμβόλαιο κοστολογημένο, υλοποιήσιμο και ρεαλιστικό, ένα Συμβόλαιο δικαιοσύνης και σταθερότητας, που στηρίζεται στις βασικές παρεμβάσεις που έχει ανάγκη η κοινωνία: αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και ένα δίκαιο, αποτελεσματικό κράτος δίπλα στον πολίτη.

Για να νιώσουν οι πολίτες εμπιστοσύνη, ελπίδα και αξιοπρέπεια.

Οι πολίτες γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια. Και αυτό θα γίνει ξεκάθαρο το βράδυ της 21ης Μαΐου. Θα δοθεί η λύση με μια νέα προοδευτική κυβέρνηση, που θα ανακουφίσει την κοινωνία και την οικονομία, αυξάνοντας το διαθέσιμο εισόδημα, μειώνοντας τις τιμές και τους έμμεσους φόρους, στηρίζοντας την παραγωγική βάση της χώρας, τους νέους και τα νέα ζευγάρια, τις γυναίκες….. Που θα αποκαταστήσει τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών και του κοινωνικού κράτους».

eirini tsimpli (2)

Χορηγούμενη

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button