Όροι Χρήσης

Η χρήση του agriniopress.gr,  προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρακάτω όρων:

  • Η χρήση του δικτυακού τόπου agriniopress.gr, υπόκειται στους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους, στους εθιμικούς κανόνες, και στα χρηστά ήθη καθώς και στη δημοσιογραφική δεοντολογία. Όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στον συγκεκριμένο δικτυακό τόπο, διατίθενται στους χρήστες για προσωπική τους χρήση και για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να αλλάζουν ή να αφαιρούνται χωρίς καμία προειδοποίηση.
  • Τα στοιχεία και το υλικό που εμπεριέχονται σε αυτόν το δικτυακό τόπο παρέχονται όπως έχουν κι όπως διατίθενται, χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους. Το agriniopress.gr έχει καταβάλλει προσπάθεια ώστε τα στοιχεία που περιέχονται σ’ αυτόν να είναι απόλυτα ακριβή κατά το χρόνο της δημοσίευσής τους, το agriniopress.gr δεν εγγυάται την ορθότητα και την ακρίβεια των στοιχείων αυτών, τα οποία ο επισκέπτης τα χρησιμοποιεί με αποκλειστικά δική του ευθύνη. Ο χρήστης ή ο επισκέπτης οφείλει να έρθει σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς για την ακρίβεια των στοιχείων που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει.
  • Το agriniopress.gr δεν ευθύνεται για ζημιά που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση συνδέσμων (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους, καθώς και για τις πληροφορίες που μπορεί να περιλαμβάνονται στις δικτυακές σελίδες των συνδέσμων του, ούτε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σελίδων προς τις οποίες διατηρεί συνδέσμους, ούτε είναι υπεύθυνο για την πολιτική ασφαλείας άλλων κόμβων, καθώς και για τον τρόπο διαχείρισης των ηλεκτρονικών επισκεπτών τους. Είναι αδύνατο να ελέγξουμε τις αλλαγές περιεχομένου σελίδων των δικτυακών τόπων, με τους οποίους, όταν διασυνδεθήκαμε, βρέθηκαν ικανοποιητικοί.
  • Τα άρθρα που φιλοξενούνται στο δικτυακό τόπο του agriniopress.gr, εκφράζουν την άποψη των δημιουργών τους και όχι κατ’ ανάγκη την άποψη του agriniopress.gr, εκτός και αν κάτι τέτοιο αναφέρεται ρητά στα άρθρα.
  • Στην  αποστολή πληροφοριών προς το δικτυακό τόπο του agriniopress.gr, με τη συμπλήρωση των σχετικών φορμών επικοινωνίας, οι πληροφορίες αυτές, πρέπει να συμπληρώνονται ορθά και με ακρίβεια. Σας κάνουμε γνωστό ότι τα στοιχεία που πληκτρολογείτε τα χρησιμοποιούμε μόνο, αν χρειαστεί, να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για το συγκεκριμένο λόγο. Δεν δημιουργούμε βάση δεδομένων με τα στοιχεία σας ούτε τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους.
  • Ο χρήστης και επισκέπτης του δικτυακού τόπου του agriniopress.gr, συμφωνεί και αποδέχεται πλήρως τους παραπάνω όρους για την περιήγηση στον κόμβο του.

Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων «GDPR»
Το Agriniopress, στην προσπάθειά του να συμβαδίζει πλήρως με τους κανόνες που ορίζονται από την Ε.Ε. και τους Ελληνικούς νόμους, σας ενημερώνει ότι:

  • τα προσωπικά σας δεδομένα δεν συλλέγονται από το AgrinioPress, ούτε από κάποιο πρόσθετο πρόγραμμα, τρίτων, το οποίο χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της λειτουργικότητάς του,
  • τα σχόλιά σας προβάλονται χωρίς τη δημοσίευση των προσωπικών σας δεδομένων. Τα προσωπικά σας δεδομένα, διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου και όνομα, που χρησιμοποιήσατε στην δημιουργία του σχολίου, δε δίνονται σε τρίτους και μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή τους με σχετικό αίτημά σας από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο info@agriniopress.gr
  • Το AgrinioPress προβάλει 2 είδη διαφημίσεων. 1ον Διαφημίσεις Adsense με επιπλέον βοήθεια από το Google Analytics και 2ον διαφημίσεις από τις τοπικές επιχειρήσεις του Αγρινίου. Οι τοπικές διαφημίσεις δεν παρέχουν κάποιου είδους παρακολούθησης ή αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων. Η περιήγησή σας στο AgrinioPress σημαίνει ότι συμφωνείτε με τις μεθόδους που υλοποιούνται στο Google Analytics.
Back to top button