Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Ύστατη προσπάθεια συγκρότησης ψηφοδελτίου από το ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Αγρινίου

Με λιγοστές ελπίδες και απεύθυνση σε ιστορικά αυτοδιοικητικά στελέχη

Ύστατη προσπάθεια συντελείται στους «κόλπους» της παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς» για την συγκρότηση ψηφοδελτίου ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, μετά και τις όποιες αντιδράσεις προέκυψαν στον «απόηχο» της άκαρπης σύσκεψης της Πάτρας, υπό τον Κώστα Σκανδαλίδη, προ ημερών.

Η Δημοτική Ομάδα του «Αγρίνιο Μπορείς» είχε συνάντηση την περασμένη νύχτα σε ιδιωτικό χώρο, παρούσης και της πρώην επικεφαλής της παράταξης και νυν βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με το ΠΑΣΟΚ, Χριστίνας Σταρακά. Η συνάντηση διήρκησε μέχρι τις πρωτες πρωινές ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες.


Τα δεδομένα τέθηκαν επί τάπητος και κατεγράφησαν ουσιαστικά δύο τάσεις. Η πρώτη -μειοψηφούσα- είχε να κάνει με τον συνασπισμό υπό την «ομπρέλα» της κεντροαριστεράς, δεδομένης και της υποψηφιότητας Τραπεζιώτη που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και ο ίδιος εξάλλου έχει κάνει «άνοιγμα» προς την κατεύθυνση αυτή.

Η πλειοψηφούσα τάση είχε να κάνει με την ύστατη απόπειρα συγκρότησης προοδευτικού ψηφοδελτίου από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, με τη στήριξη τόσο της Νομαρχιακής όσο και ιστορικών στελεχών της παράταξης και παλαιών δημάρχων, με «μπροστάρη» πρόσωπο κοινής αποδοχής.

Τη στιγμή που ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά δρομολογείται νέα συνάντηση στις αρχές της εβδομάδας. Το τι θα προκύψει; Αναμένεται με ενδιαφέρον αν και ο χρόνος και οι εσωτερικές αντιθέσεις στο χώρο, δεν αφήνουν ιδιαίτερα περιθώρια για ευόδωση της προσπάθειας.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Στηρίξτε τραπεζιωτης για δήμο Αγρινίου και ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ,έτσι ώστε να κερδίσουν και τον δήμο Αγρινίου και την περιφέρεια διώχνοντας τους Παπαναστασίου και Φαρμάκη. Μόνο αυτή η λύση είναι η δικαιωτερη. Και μετά θα πέσει πολύ κλάμα και γέλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button