ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Συντάντηση Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου με ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας για τα προβλήματα του κλάδου

Αντιπροσωπεία της  Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του Νομού Αιτωλ/νίας αιτήθηκε συνάντηση με το Δ.Σ. του Εμπορικού  Συλλόγου Αγρινίου με θέμα τα προβλήματα του κλάδου.

Κατόπιν αυτής, ο Εμπορικός Σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία και αναφέρει:


«Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου μας και διήρκησε λίγο περισσότερο από μία ώρα.

Έγινε μια απόλυτα ειλικρινής συζήτηση, από μέρους μας, μάλιστα δε διστάσαμε να επιρρίψουμε και ευθύνες για αστοχίες, λάθη και παραλείψεις στα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ (2015-2019).

Μεταξύ άλλων αναπτύχθηκαν θέσεις, ερωτήματα και προβληματισμοί:

Α) Σε τοπικό επίπεδο για: τον οικονομικό μαρασμό του Νομού μας, την εγκατάλειψη των χωριών μας και της αγροτικής παραγωγής, τον αποκλεισμό του Αγρινίου από τους κεντρικούς οδικούς άξονες, την κατάσταση της Υγείας και της Παιδείας στην περιοχή μας, την ανάγκη να διατηρηθεί και να ενισχυθεί ο εμπορικός χαρακτήρας της πόλης κ.α.

Β) Πανελλαδικά για: την ακρίβεια, τα καρτέλ αισχροκέρδειας, την εμποροκτόνα κυβερνητική πολιτική, το φορολογικό, το ασφαλιστικό, τα εργασιακά, τα POS, δείκτες οικονομίας και παραγωγικότητας, τις ευρωπαϊκές κατευθύνσεις κ.α.

Συμφωνήθηκε ομόφωνα να διατηρηθεί ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των 2 πλευρών, συνομολογήθηκε ότι οι συναντήσεις του πολιτικού προσωπικού με τα πρωτοβάθμια όργανα είναι ο πιο ασφαλής δρόμος να εντοπίζονται τα προβλήματα και με το σωστό τρόπο αυτά να αναδεικνύονται σε κοινοβουλευτικό επίπεδο απαιτώντας επίλυση».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Το μόνο άδικο μέτρο που υπάρχει είναι η προκαταβολή φόρου τα υπόλοιπα γιατί; είναι κορόιδα οι μισθωτοί και συνταξιούχοι; τα pis σας μάραναν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button