Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πανελλήνιες: Υψηλές επιδόσεις των μαθητών του ΓΕΛ Παραβόλας

Εξαιρετικές επιδόσεις των μαθητών του ΓΕ.Λ Παραβόλας

Υψηλές επιδόσεις στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις δεν πέτυχαν μόνο οι μαθητές των σχολείων του Αγρινίου αλλά και των περιφερειακών Λυκείων της Πόλης.

Οι δύο μαθήτριες της Ομάδας Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών κατέγραψαν άριστες επιδόσεις. Συγκεκριμένα, η μαθήτρια που πρωτεύει, κατάφερε τον Μ.Ο 18,23 και να συγκεντρώσει από 17 940 – 18 460 μόρια. Η αμέσως επόμενη διακρίνεται με Μ.Ο 18,1 και συγκεντρώνει από 17 660 – 18 160 μόρια. Ακολουθούν και άλλες αξιόλογες επιδόσεις με Μ.Ο να κυμαίνεται μεταξύ15-16.


Στην Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής πρώτευσε ο μαθητής με Μ.Ο 15,93 συγκεντρώνοντας από 14 800 – 16 490 μόρια.

Στην Ομάδα προσανατολισμού Θετικών Σπουδών υπήρχαν μαθητές απόφοιτοι που κατάφεραν βαθμολογίες κοντά στο Μ.Ο 14, αλλά αξίζει να σημειωθεί η επίδοση του μαθητή μας στα Μαθηματικά της Ο.Π. που αρίστευσε με βαθμολογία 98/100, δηλαδή 19,6.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Παραβόλας συγχαίρει θερμά τους τελειόφοιτους και απόφοιτους του σχολείου που πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις και εύχεται σε όλους τους μαθητές μας να πετύχουν όλα όσα επιθυμούν στη ζωή τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους

«Για άλλη μια φορά, τα θερμά μας συγχαρητήρια και πολλές ευχές για καλή πρόοδο», καταλήγει ο Σύλλογος Διδασκόντων.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button