sliderΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Πανελλήνιες 2022: Μιλούν στο agriniotv πρωτεύσαντες του Αγρινίου (φωτο-video)

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων μπήκε σήμερα καθώς ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελληνίων εξετάσεων.

Όπως έγινε γνωστό από το αρμόδιο υπουργείο σχεδόν 3 στους 4 υποψηφίους (ποσοστό 73,4%) των Πανελλαδικών Εξετάσεων από ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έλαβαν τη βαθμολογία τους με μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.


Εξαιρετικές επιδόσεις στο Αγρίνιο

Εξαιρετικές επιδόσεις καταγράφηκαν και στα λύκεια του Αγρινίου. Μερικοί από αυτούς μίλησαν στην κάμερα του agriniotv και είπαν για όσα τους δυσκόλεψαν καθώς και τις σχολές που στοχεύουν.

Στην κάμερα του Agriniotv μίλησαν οι Μαρία Ελένη Σκιαδά, Αναστασία Κάκου, Λευτέρης Λαζαρίνης, Λαμπρινή Καντερέ, Κωνσταντίνα Σουλιώτη, Θάνος Ζάγκας και ο Δημήτρης Μολώνης.

H Ευτυχία Κανατσούλη από το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου συγκέντρωσε 17.890 μόρια και στόχος της η Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

H Ευτυχία Κανατσούλη

Μιλώντας στο agriniopress η Ευτυχία Κανατσούλη ανέφερε: «Η σχολή που με ενδιαφέρει είναι η ναυπηγών Μηχανολόγων μηχανικών στο εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Η φετινή χρονιά ήταν απαιτητική και προφανώς είχε τις δυσκολίες της αλλά εν τέλει όλα καλά. Φυσικό ήταν να υπάρχει πίεση και άγχος αλλά όλα σε διαχειρίσιμα πλαίσια, με μεθοδικότητα οργάνωση και προσήλωση στον στόχο. Ή διαδικασία των πανελληνίων ήταν απλή και λιγότερο ψυχοφθόρα απ’ ότι νομίζουμε.

Οι συμβουλές μου για τα υπόλοιπα παιδιά που θα δώσουν είναι να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους, να έχουν πίστη στον εαυτό τους και να νιώθουν υπερήφανοι για την προσπάθεια τους. Εμπόδια και δυσκολίες υπάρχουν πάντα αλλά με υπομονή και επιμονή τα ξεπερνούν και αποκτούν αυτοπεποίθηση για τον εαυτό τους, καθώς στο τέλος όλοι θα βρουν τον δρόμο τους».

H Μαρία Ελένη Σκιαδά από το 3ο ΓΕΛ Αγρινίου συγκέντρωσε 18.800 μόρια και στοχεύει στη Νομική Αθήνας.

Η Μαρία Ελένη Σκιαδά

Όσα δήλωσε:

«Το πιο δύσκολο αυτή τη χρονιά είναι ότι έχεις πολύ περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, το πρόγραμμα είναι συγκεκριμένο. Πρέπει να γυρίσεις από το σχολείο, να διαβάσεις, να πας φροντιστήριο και είναι βασικά μία ρουτίνα η οποία είναι πάρα πολύ δύσκολη. Δεν μπορείς να ανταποκριθείς αν διαβάζεις μόνο την τελευταία χρονιά, χρειάζεται μία προσπάθεια πολλών ετών σε όλο το λύκειο. Οι βάσεις πρέπει να υπάρχουν, πρέπει να υπάρχει ωστόσο προγραμματισμός να έχεις υπομονή, πείσμα και από την αρχή να θέτεις τους στόχους σου».

Η Αναστασία Κάκου (Υγείας) με μ.ο. 18,2, συγκέντρωσε 17980-18415 μόρια και στοχεύει την Ιατρική στα Ιωάννινα.

Η Αναστασία Κάκου

Όσα δήλωσε: «Ήταν γενικά μία δύσκολη χρονιά, γυρίσαμε πίσω στην καθημερινότητά μας μετά από τον κορωνοϊό. Δεν είχα άγχος κατά την διάρκεια της χρονιάς, όμως τους δύο τελευταίους μήνες λόγω της πίεσης δεν ήμουν καλά. Προσπαθούσα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και προσπάθησα αρκετά. Ήθελε σκληρή δουλεία, να μην υπάρχουν κενά από τα προηγούμενα χρόνια και αυτό έχει μεγάλη σημασία, ήθελε διάβασμα και ψυχραιμία για να μην μας καταβάλλει το άγχος.

Ο Λευτέρης Λαζαρίνης από το 2ο ΓΕΛ Αγρινίου συγκέντρωσε 19.050 μόρια (θετικών) και σκέφτεται τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ.

Ο Ελευθέριος Λαζαρίνης

Μιλώντας στο agriniotv ανέφερε τα εξής:

«Περισσότερο με δυσκόλεψε το διάβασμα και η οργάνωση του χρόνου για να είναι παραγωγικό το διάβασμα. Θέλει προσπάθεια όχι μόνο την τελευταία χρονιά αλλά σίγουρα όλες τις χρονιές του λυκείου, με σωστό διάβασμα και οργάνωση του χρόνου». «Υπήρχε άγχος τη φετινή χρονιά περισσότερο από τις προηγούμενες», δήλωσε ο Λ. Λαζαρίνης.

Η Λαμπρινή Καντερέ από το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου συγκέντρωσε 19,33 μόρια (Υγειας) και στοχεύει την Ιατρική.

Η Λαμπρινή Καντερέ

«Με ένα πρόγραμμα όλα έβγαιναν. Ήταν δύσκολο, υπήρχε αρκετό διάβασμα και λιγότερες εξόδους. Χρειαζόταν σίγουρα αρκετή προσπάθεια και την φετινή αλλά και τις προηγούμενες χρονιές. Υπήρχε άγχος αλλά αντιμετωπιζόταν» είπε η Λαμπρινή Καντερέ.

Η Κωνσταντίνα Σουλιώτη από το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου συγκέντρωσε 18,43 μόρια (Υγειας) και θέλει να γίνει νηπιαγωγός.

Η Κωνσταντίνα Σουλιώτη

Όσα ανέφερε: «Με δυσκόλεψε λίγο ο προγραμματισμός και μαζί με τον κορωνοϊό που ήταν ένα κομμάτι που δυσκόλεψε πολλά παιδιά, ήταν αυτά που μας έκαναν να νιώσουμε περισσότερο πιεσμένοι. Ωστόσο με συγκέντρωση και σωστό προγραμματισμό και σκληρή δουλεία μπορούμε να καταφέρουμε αυτό που επιθυμούμε. Χρειάζεται και τα προηγούμενα χρόνια να γίνει μια προετοιμασία όχι όσο έντονη όσο φέτος. Θέλω να γίνω νηπιαγωγός και θα προτιμούσα στην Πάτρα γιατί είναι η αδερφή μου εκεί και θέλω να μείνω μαζί της».

O Θάνος Ζάγκας από το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου συγκέντρωσε 19.75 μόρια (Υγείας) και δηλώνει πολύ ευχαριστημένος με αυτή την επίδοση.

Ο Αθανάσιος Ζάγκας

Μιλώντας στο agriniotv ανέφερε: «Σίγουρα φέτος υπήρχαν αρκετές δυσκολίες και εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης και γενικότερα οι πανελλήνιες είναι μία δύσκολη διαδικασία όμως τα βγάλαμε εις πέρας και καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Χρειάζεται σίγουρα συστηματικό διάβασμα, προσήλωση στο στόχο καθώς θα πρέπει να κατανοήσεις ότι δεν χρειάζεται μόνο το διάβασμα. Χρειάζεται και ξεκούραση και μια βόλτα. Η επιτυχία θέλει τρόπο αλλά η σκληρή δουλεία είναι αναπόσπαστο μέρος της. Θα ήθελα να περάσω φαρμακευτική στην Αθήνα ή στην Πάτρα γιατί με ενδιαφέρει το αντικείμενο και πιστεύω θα μπορέσω να αποδώσω πολύ καλά στη σχολή».

Ο Δημήτριος Μολώνης από το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου συγκέντρωσε 17,5 μόρια και θέλει να γίνει πυροσβέστης.

Ο Δημήτριος Μολώνης

«Με δυσκόλεψε η ύλη γιατί προστέθηκαν και άλλα πράγματα σε σχέση με πέρυσι. Χρειάζεται ένα πρόγραμμα, διάβασμα και πίστη σε αυτό που θες να κάνεις. Υπήρχε άγχος για τις πανελλήνιες και η πρώτη μου επιλογή είναι η πυροσβεστική», είπε ο Δ. Μολώνης.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Συγχαρητήρια στα παιδιά! Καλές σπουδές να έχουν και καλή τύχη στη ζωή τους! Οι δηλώσεις τους σεμνές και υπεύθυνες! Μεγάλη ικανοποίηση και χαρά και για έναν εκπαιδευτικό που εκοπίασε και αυτός για την πρόοδό τους και την επιτυχία τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button