Γεγονότα

Στήριξαν Κοινωνικό Παντοπωλείο – Φαρμακείο

koi-trofima-farmaka

Η μεγάλη ανταπόκριση των Αγρινιωτών στο χθεσινό κάλεσμα του Δήμου Αγρινίου για τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου αντίστοιχα, υποχρέωσε την αρμοδία αντιδήμαρχο κα. Μαργαρίτα Σερπάνου να εκφράσει την απόλυτη ικανοποίησή της και από καρδιάς να ευχαριστήσει όλους όσοι έδωσαν σήμερα το «παρών» στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου και στο περίπτερο που για το σκοπό αυτό είχε στηθεί.

Δεκάδες μικροί και μεγάλοι Αγρινιώτες έδειξαν έμπρακτα την αγάπη και την αλληλεγγύη τους προς τους άπορους συμπολίτες., ενισχύοντας τις δυο βασικές κοινωνικές δομές του δήμου Αγρινίου
Ανάμεσα τους φορείς της πόλης όπως ο Σύλλογος Αρτοποιών Αγρινίου, ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης- Αναψυχής αλλά και η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείο Αγρινίου.

Συγκινητική ήταν η προσφορά πολλών σχολείων της πόλης, ανάμεσα σε αυτά και του σχολείου της Παντάνασσας , οι μαθητές του οποίου έφτιαξαν και προσέφεραν 30 λαμπάδες για τα παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button