ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Μια προσφορά Παιδείας για τους μαθητές του Φροντιστηρίου «Νέα Παιδεία» στο Αγρίνιο

Το φροντιστήριο «Νέα Παιδεία» στο Αγρίνιο, συνεχίζοντας την παράδοση, παρουσιάζει την καινούργια σειρά βοηθημάτων του.

Πρόκειται για βοηθήματα γραμμένα αποκλειστικά από τους καθηγητές του φροντιστηρίου που απευθύνονται σε όλους τους μαθητές όλων των τάξεων του Λυκείου.

Η διεύθυνση του Φροντιστηρίου “Νέα Παιδεία” αναφέρει τα εξής:

«Τα βιβλία αυτά είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας πολλών ετών κατά τις παραδόσεις των αντίστοιχων μαθημάτων. Καλύπτουν όλο το φάσμα της διδακτέας ύλης σε κάθε μάθημα με την απαραίτητη θεωρία, εφαρμογές, ερωτήσεις, ασκήσεις και σύνθετα προβλήματα. Δημιουργήθηκαν από την ανάγκη για προσφορά, στους μαθητές του φροντιστηρίου, βοηθημάτων που θα διευκολύνουν την μελέτη απαλλάσσοντάς τους ταυτόχρονα από το γράψιμο της θεωρίας κατά την παράδοση του μαθήματος. Έτσι, μπορούν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στην αφομοίωσή όλων των εννοιών και στην εξάσκηση.

Να τονίσουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα που είναι υπο έκδοση. Προσαρμοσμένα στο νέο σύστημα και στην καινούργια ύλη, ανά μάθημα, όπως έχει διαμορφωθεί από το υπουργείο Παιδείας. Έτσι θα υπάρχει ολοκληρωμένη σειρά σε κάθε τάξη(πηγή).

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών εκπαίδευσης και τα βοηθήματα αυτά σίγουρα είναι μέρος αυτής. Για να τονίσουμε δε, ακόμα περισσότερο την έννοια της προσφοράς, παρέχονται εντελώς δωρεάν σε όλους τους μαθητές μας.

Η επιτυχία είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων αλλά ο σημαντικότερος είναι σίγουρα η σωστή προετοιμασία. Θέλοντας να συμβάλλουμε με τον καλύτερο τρόπο σε αυτή καταθέτουμε την δική μας άποψη, δικαιολογώντας έτσι και την άποψη όσων μας επιλέγουν…

Καταλήγοντας, θέλουμε να συγχαρούμε όλους του μαθητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν και να τους ευχηθούμε καλά αποτελέσματα. Παράλληλα, θέλουμε να ευχηθούμε καλή δύναμη σε αυτούς που ξεκίνησαν…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button