Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Ο Χρήστος Παΐσιος στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας με τον Νεκτάριο Φαρμάκη, Χρήστος Παΐσιος, βρέθηκε στην Αθήνα και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να συναντήσει τον Υπουργό, Γιάννη Οικονόμου.

Ο Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου στην επίσκεψή του στην Κατεχάκη μίλησε στον Υπουργό, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις, για τους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Αιτωλοακαρνανία.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Παΐσιος:

«Συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον φίλο Γιάννη Οικονόμου. Με τον Υπουργό μας συνδέει μια φιλία ετών, κοινοί αγώνες και πορείες. Μια σχέση βασισμένη στην ανιδιοτέλεια, την κοινή εκτίμηση και τον αδιασάλευτο χαρακτήρα.

Ο Γιάννης ήταν από τους καλύτερους Κυβερνητικούς Εκπροσώπους που έβαλε αυτός ο τόπος. Δεν το λέω μόνο εγώ που τον έζησα από κοντά, αλλά πιστοποιείται και από τα γεγονότα.

Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι θα είναι και ο καλύτερος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Η ασφάλεια των πολιτών βρίσκεται σε καλά χέρια. Οι αστυνομικοί της Ναυπάκτου, του Μεσολογγίου, του Αγρινίου, του Αστακού, της Αμφιβολίας, της Βόνιτσας, του Θέρμου και όλων των σταθμών της Αιτωλοακαρνανίας να ξέρουν ότι έχουν μια πολιτική ηγεσία που θα σκύψει στα προβλήματά τους.

Το διαπιστώνω και εγώ από την τακτική επαφή και επικοινωνία που διατηρούμε. Μου ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές της Κυριακής. Γιατί αξίζει αυτός ο τόπος να πάει μπροστά για όλους, μπροστά με όλους».

paisios oikonomou (2)

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button