Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Κοπή πίτας και σημαντικά ζητήματα στην εκδήλωση του Συλλόγου Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών (φωτο)

25-27 Σεπτεμβρίου 2020 το πανελλήνιο συνέδριο του κλάδου στο Αγρίνιο

Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας εκδήλωση του Συλλόγου Σιδηροκατασκευαστών και Αλουμινοκατασκευαστών Αιτωλοακαρνανίας με αφορμή τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Στην εκδήλωση σχολιάστηκαν φλέγοντα ζητήματα όπως το νέο «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον» και το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Β. Νικολέτας άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους επίσημους προσκεκλημένους που παραβρεθήκαν όπως ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ Θ.Παγιάτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παν. Τσιχριτζής, , ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου , ο Δήμαρχος Θέρμου Σ.Κωνσταντάρας , ο Πρόεδρος των Αρχιτεκτόνων Νομού Αιτωλοακαρνανίας Δ. Παπακαωνσταντίνου , ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Νομού Αιτωλοακαρνανίας, Λ. Μπλέτσας, ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΒΑΣ Λ.Ασλανίδης , ο Πρόεδρος του σωματείου Άρτας Δ. Θεοδορής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση ορθής εγκατάστασης κουφωμάτων αλουμινίου από τον ενεργειακό Νομού Αιτωλοακαρνανίας, συνεργάτη της ΠΟΒΑΣ Σ. Λαμπρακόπουλο.

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν η βελτίωση και εξέλιξη των κατασκευαστών. Ακόμη συζητήθηκαν ανησυχίες και προτάσεις για το νέο «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον» ώστε οι κατασκευαστές να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κινήσεις που αποσκοπούν στον ευτελισμό του επαγγέλματος αλλά και την παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού.

Σημαντική αναφορά ήταν ο σχολιασμός και το κάλεσμα όλων για την ομαλή διεξαγωγή ενός από τα σημαντικότερα συνέδρια της Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Αγρινίου στις 25-27 Σεπτεμβρίου 2020 και θα προσελκύσει σημαντικό αριθμό επισκεπτών.

Πρόκειται για το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου για το οποίο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη από τους φορείς.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, ο κύριος Β. Νικολέτας έκλεισε την εκδήλωση δίνοντας το ισχυρό μήνυμα πως με την ομαδική δουλειά, το σεβασμό στο αντικείμενό , το πείσμα για εξέλιξη και βελτίωση τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button