Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

ΕΠΟ: «Να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όσους κατασκεύασαν ψευδείς ειδήσεις»

Η ΕΠΟ έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με την απάντηση των UEFA και FIFA και έκανε ξεκάθαρο πως θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Μετά την ενημέρωση της FIFA πως δεν υπάρχει κρούσμα ντόπινγκ στην Εθνική Ελλάδας, η ΕΠΟ έβγαλε ανακοίνωσε όπου έκανε ξεκάθαρο ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη.


Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι: «όσοι με την κατασκευή ψευδών ειδήσεων προκάλεσαν μια πρωτοφανή αναστάτωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να σπιλωθούν και να κατηγορηθούν αθώοι, θα πρέπει εκτός από τη χλεύη της κοινωνίας να αποδοθούν και στη δικαιοσύνη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διαβάστε Επίσης

«Μετά την UEFA και η FIFA απάντησε αρνητικά ως προς την ύπαρξη θετικού δείγματος στην Εθνική Ομάδα Ανδρών. Οι απαντήσεις των υπερκείμενων διεθνών αρχών του ποδοσφαίρου προήλθαν κατόπιν ερωτήματος που τους απηύθυνε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Μετά από αυτά καθίσταται σαφές με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Επομένως, όσοι με την κατασκευή ψευδών ειδήσεων προκάλεσαν μια πρωτοφανή αναστάτωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να σπιλωθούν και να κατηγορηθούν αθώοι, θα πρέπει εκτός από τη χλεύη της κοινωνίας να αποδοθούν και στη δικαιοσύνη».

gazzetta.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button