ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Λίγη ίντριγκα με τις αντιδημαρχίες στο Αγρίνιο…

Σε γενικές γραμμές το νέο σχήμα των αντιδημαρχιών στο Αγρίνιο δεν εξέπληξε, δεν έγινε κάτι που άφησε τον κόσμο άναυδο. Μια σχετική ανανέωση έγινε, πάντως, ακόμη κι αν χρησιμοποιήθηκαν κυρίως παλιά …υλικά.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως υπάρχουν τρία διαφορετικά οικονομικά «διευθυντήρια», που ας ελπίσουμε ότι δεν θα επικαλύπτει το ένα το άλλο, γιατί τότε δεν θα γίνει καμία δουλειά.

Καθώς το παιχνίδι θα παίζεται πλέον με τις δύο επιτροπές, των Οικονομικών και της Ποιότητας Ζωής, θα έλεγε κανείς ότι είχε περισσότερη ευελιξία ο δήμαρχος για να αφήσει εκτός στελέχη που τα προηγούμενα χρόνια δεν έχασαν λεπτό συμμετοχής.

Εν ολίγοις, θα δείξει ο χρόνος πόσο παραγωγικό θα είναι το νέο σχήμα, πάντως κανείς δεν θα εκπλαγεί αν σε δύο χρόνια επανέλθουν στελέχη που τώρα πέρασαν σε πιο δεύτερους ρόλους. Αρκεί να το θέλουν και τα ίδια όμως και να μην έχουν «ξενερώσει» οριστικά και αμετάκλητα. Καμιά φορά όταν τα δίνεις όλα και τρως όλο το ξύλο σου αρκεί η μία «στραβή».

Φυσικά υπάρχουν κι εκείνοι που λένε ότι οι αποκαλύψεις του agriniopress.gr σχετικά με την γνωστή απευθείας ανάθεση από την κ. Παπαγεωργίου σε διαφημιστική εταιρία είχε σκοπό να την πλήξει και να την βγάλει από την τροχιά των αντιδημαρχιών.

Όποιος όμως διαθέτει στοιχειώδη γνώση πως λειτουργούν αυτά, ξέρει πως όσα ήρθαν στο φως ήταν ο ασφαλέστερος τρόπος να παραμείνει στην θέση της. Και να είχε σκοπό να την μετακινήσει κάπου αλλού ο Γ. Παπαναστασίου, που λέει ο λόγος, μετά από τα όσα δημοσιεύτηκαν και όσα (δεν) απάντησε η κ. Παπαγεωργίου ήταν αναγκαιότητα να παραμείνει εκεί ακριβώς που ήταν!

Άλλωστε ότι έκανε, δεν το έκανε μόνη της…

H συντακτική αυτοδιοικητική μονάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button