Uncategorized

Διαμαρτυρία και προσαγωγή για τους κάδους στην Ερυθραία (φωτο)

koi-diamaryria-kadoi3

 

Ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της Ερυθραίας της Δ.Κ. Αγίου Κων/νου του δήμου Αγρινίου και συγκεκριμένα  στην οδό Ιωνίας, όταν κάτοικος της περιοχής εξέφρασε την διαμαρτυρία τους για το γεγονός της ύπαρξης ενός κάδου έξω από το σπίτι του που δεν επαρκεί για την περιοχή.

Οι δυο κάδοι (ένας κανονικός και ένας ανακύκλωσης) , γεμίζουν, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα αμέσως από τα σκουπίδια δεκάδων οικιών της περιοχής , αφού οι κάτοικοι δεν έχουν που αλλού να τα πετάξουν και σαν να μην έφτανε αυτό παρανόμως κάποιοι πετούν μέσα μπάζα και λύματα. Αποτέλεσμα η οικογένεια που έχει ακριβώς έξω από την οικία της τον κάδο να διαμαρτύρεται έντονα και ο ιδιοκτήτης της οικίας που όπως λέει ζει καθημερινά με μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών έξω από την πόρτα του να λέει πως κινδυνεύει η υγεία του παιδιού του.


Ο συγκεκριμένος κάτοικος επέλεξε να κάνει διαμαρτυρία λίγες μέρες πριν από τις εκλογές αλλά και να της δώσει δυναμικό χαρακτήρα, αφού άδειασε το περιεχόμενο κάδων και μπάζα στο δρόμο, με αποτέλεσμα μάλιστα να προσαχθεί στην Αστυνομία. Στο πλευρό του βρέθηκαν συγγενείς του και κάτοικοι της περιοχής που διαμαρτυρήθηκαν επίσης για την κατάσταση, ζητώντας περισσότερους κάδους στις οδούς Αργυροκάστρου, Ιωνίας , Αυξεντίου κλπ και πιο συχνή διέλευση του απορριμματοφόρου. Στο σημείο  όπως λένε κάποιος έχει εναποθέσει μπάζα αλλά ακόμη όχημα του δήμου δεν τα έχει απομακρύνει.

koi-diamartyria-kadoi2

koi-diamaryria-kadoi6

 

Από την πλευρά του Τμήματος Καθαριότητας του δήμου γίνεται λόγος για γνωστό πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή και για κάδους που κανείς δεν τους θέλει έξω από την πόρτα του. Επισημαίνεται ακόμη πως εκεί επικρατεί μονίμως μια κατάσταση με την εναπόθεση μπαζών εντός των κάδων, που προκαλούν ζημιές στα απορριμματοφόρα. Λέγεται ακόμη πως η διέλευση απορριμματοφόρου είναι καθημερινή. Αυτό το επιβεβαιώνει και η κ. Νεοφωτίστου, πρόεδρος της Δ.Κ. Αγίου Κων/νου όπως και το γεγονός ότι οι κάδοι μεταφέρονται και “εξαφανίζονται’  στην περιοχή, προφανώς από κατοίκους που δεν τους θέλουν έξω από τις οικίες τους.

“Εγώ γνωρίζω το θέμα, και μόλις έμαθα για τα μπάζα, ενημέρωσα ότι θα απομακρύνονταν με όχημα το πρωί της Τρίτης. Πέρασα επίσης το πρωί και είδα ότι οι κάδοι ήταν άδειοι. Μάλιστα ενημέρωσα το αδελφό του κατοίκου ότι θα βρούμε και δεύτερο κάδο για το σημείο και τώρα μαθαίνω πως έγινε επεισόδιο. Δεν καταλαβαίνω αυτήν την αντίδραση” απαντά από την πλευρά της η κ. Νεοφωτίστου.

koi-diamaryria-kadoi7

koi-diamaryria-kadoi8

koi-diamaryria-kadoi9



Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button