Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Στον Ολυμπιακό ο Αμφιλοχιώτης Γιώργος Μασούρας από τον Γενάρη

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Πανιώνιο για τη μεταγραφή του Γιώργου Μασούρα – Από τον Γενάρη στους Ερυθρόλευκους ο εξτρέμ των Κυανέρυθρων που κατάγεται από την Κεχρινιά Βάλτου όπου ξεκίνησε και την ποδοσφαιρική του πορεία.

Αλησμόνητος θα μείνει ο Νοέμβριος του 2018 για τον Γιώργο Μασούρα, καθώς καταγράφηκε αφενός το ντεμπούτο του με την Εθνική αφετέρου η επίτευξη συμφωνίας για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!


Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την Παρασκευή 23/11 την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ (γεννηθείς 1/1/1994) ο οποίος θα μεταπηδήσει από τον Πανιώνιο στους Πειραιώτες τον προσεχή Ιανουάριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μασούρας διάγει εξαιρετική σεζόν με τους Κυανέρυθρους (εκ των αρχηγών της ομάδας), καθώς σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι στιγμής μετράει 4 τέρματα. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 119 αγώνες με τα χρώματα του Πανιωνίου σημειώνοντας 15 γκολ.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Μασούρα όμως είναι η κλήση του στην Εθνική Ελλάδας, αλλά και η πρώτη του συμμετοχή με τα χρώματα της γαλανόλευκης απέναντι στην Εσθονία για το Nations League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας, για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μασούρα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας τον Ιανουάριο».

in.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button