ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ζαΐμης: To ΠΣΕΚ δεν υπάρχει μόνο, αλλά πράττει έργο για την ενίσχυση της καινοτομίας και την επίλυση προβλημάτων

Με τους στόχους για τη νέα χρονιά να είναι ακόμα μεγαλύτεροι στον τομέα της Έρευνας και της Καινοτομίας για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδος, το Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας Δυτικής Ελλάδας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Οργάνου, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης, Φωκίων Ζαΐμης, ο πρόεδρος του ΠΣΕΚ, Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, η Προϊσταμένη της ΕΥΔΕΠ/ΠΔΕ Ιωάννα Φαναριώτου, στελέχη της ΕΥΔΕΠ και αρκετά μέλη του Οργάνου.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ένας μικρός απολογισμός των δράσεων ενώ συζητήθηκε και η πρωτοβουλία δημιουργίας του Ερευνητικού Κέντρου στη Δυτική Ελλάδα, το οποίο αναμένεται να δώσει νέα «πνοή» στην Περιφέρεια.

«Το ΠΣΕΚ είναι ένα όργανο που, πλέον δεν υπάρχει μόνο, αλλά πράττει έργο. Από την πρώτη ημέρα της θητείας μας μέχρι και σήμερα συνεδριάζουμε καταλήγοντας σε ρεαλιστικούς στόχους και προχωράμε βήμα-βήμα με σκοπό την τεχνολογική ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδος, την ενίσχυση νέων προϊόντων και υπηρεσιών και την επίλυση προβλημάτων της κοινωνίας», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.

zaimis (1)

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button