Άποψη

Βαλάντη Ευπατρίδη: "Πρώτη φορά αριστερά"

 po-efpatridi-syrizaΣτο μετεκλογικό μήνυμα της η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία, τονίζει:

“Οι εκλογές τελείωσαν και ως είθισται ,τα διάφορα πολιτικά κόμματα λένε τη γνωστή φράση  ‘’ Ο λαός αποφάσισε’’ ή ‘’Ο λαός μίλησε ‘’ . Για πρώτη φορά όμως θα πρέπει να ειπωθεί η πραγματικότητα. Ότι ο Ελληνικός λαός αποφάσισε να τινάξει το ζυγό του καπιταλισμού , το ζυγό της υποδούλωσης που του φόρεσαν οσφυοκάμπτες πολιτικοί.

  Για πρώτη φορά μετά το 1821 και το 1940,ο λαός αποφάσισε να σηκώσει κεφάλι απέναντι στα εγχώρια και ξένα κοράκια. Τελικά για πρώτη φορά έχουμε λαϊκή κυριαρχία . Διότι οι κυβερνήσεις μπορεί να εκβιάζονται αλλά οι λαοί ποτέ!!!

  Θα πρέπει να αναφέρουμε το αξιοθαύμαστο για τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα, ότι για πρώτη φορά, πολιτικό κόμμα που αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας, εφαρμόζει άμεσα αυτά που έλεγε προεκλογικά . Είναι εμφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έφερε μόνο την ελπίδα, αλλά πάνω απ’ όλα έφερε και την αξιοπρέπεια που μας είχαν στερήσει.

  Εκατοντάδες σελίδες μπορούν να γραφτούν αυτές τις μέρες για το κατόρθωμα του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του λαού. Αυτό το κατόρθωμα είναι μόνο η αρχή και θα πρέπει για να συνεχιστεί να υπάρξει ισχυρό λαϊκό κίνημα, το οποίο μαζί με την κυβέρνηση θα διεκδικήσει το πρόγραμμα μας.

  Ας γνωρίζουμε όλοι, ότι η τρόικα δεν είναι καν νομοθετικό όργανο. Ας γνωρίζουμε όλοι, ότι η ηχηρή αντίσταση του λαού δε θα επιτρέψει τους τραπεζίτες και τα ξένα funds να μας ξαναγονατίσουν. Το οφείλουμε στον εαυτό μας ,στη Δημοκρατία ,στην ιστορία μας και την ίδια μας τη ζωή.

  Κλείνω τις σκέψεις μου με  ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες που εμπιστεύτηκαν την αριστερά ,τον ΣΥΡΙΖΑ, και διεκδίκησαν την ίδια την κυριαρχία τους.

Βαλάντη Ευπατρίδη” 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button