Άποψη

Το Σωματείο Ιδ. υπαλλήλων καλεί στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

geg-pame-agrinio-11-6-159“Καμία αναμονή, κανένας εφησυχασμός στο σφαγιασμό των δικαιωμάτων μας” επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Σωματείου “Η Ένωση” που συμμετέχει στην αποψινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ (7 μ.μ.) στην πλατεία Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Την Παρασκευή 16 Οκτώβρη η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βάζει για ψήφιση στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο προχωρώντας με ταχύτατους ρυθμούς στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης ,το τσάκισμα στους μισθούς, τις συντάξεις και των εργασιακών δικαιωμάτων. Το πολυνομοσχέδιο φέρνει επιπλέον ανατροπές στο Ασφαλιστικό, με αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια για όλους, επιβάλλει νέες μειώσεις στις συντάξεις κύριες και επικουρικές, χαρακτηρίζει υψηλόμισθους τους συνταξιούχους με 1000 ευρώ μεικτά, νέες μειώσεις και πρόστιμα για κάθε χρόνο συνταξιοδότησης πριν από τα 67 έτη, ενισχύει και συνεχίζει τη φοροκαταιγίδα που πλήττει τις εργατικές-λαϊκές οικογένειες, διατηρώντας τον ΕΝΦΙΑ, θεσπίζοντας πιο αυστηρούς κανόνες για όσους εντάχθηκαν στις ρυθμίσεις των 100 δόσεων. Αυξάνουν τις τιμές σε βασικά είδη εφαρμόζοντας ΦΠΑ 23%. Αυξάνουν ακόμα και την τιμή στα ήδη πανάκριβα εισιτήρια.

Στην αντεργατική – αντιλαϊκή σφαγή δεν υπάρχει  λαϊκή συναίνεση.

Όλοι στο δρόμο μαζικά, μαχητικά, αγωνιστικά. Να μην λείψει κάνεις.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι εμποροϋπάλληλοι, ιδιωτικοί υπάλληλοι      

Τα νέα βάρβαρα μέτρα του πολυνομοσχεδίου  έρχονται να προστεθούν στις απολύσεις, στις ατομικές επιχειρησιακές συμβάσεις πείνας,τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, την απληρωσιά, τις άδειες άνευ αποδοχών, την εντατικοποίηση, την τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς που είναι η σκληρή πραγματικότητα για τους εμποροϋπάλληλους.

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ

ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Να πάρουμε τη κατάσταση στα χέρια μας. Μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Να μην περάσει η διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης!

Να μην περάσει η νέα επέλαση στα δικαιώματα που κατακτήθηκαν με πολύχρονους αγώνες .

Όλοι στον αγώνα! Ξεσηκωμός!

Συμμετέχουμε στη:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 7:00 μ.μ.

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button