Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Το πλαίσιο εφαρμογής των ηλεκτρονικών βιβλίων στην ημερίδα των Λογιστών-Φοροτεχνικών Αγρινίου

Ενημερωτική Ημερίδα του Σ.Λ.Φ.Ε.Ε. Αγρινίου & Περιχώρων

Με επιτυχία αλλά με περιορισμένη συμμετοχή λόγω κυρίως των υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω Covid-19, πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο στις 7 Φεβρουαρίου ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ηλεκτρονικά βιβλία και οι αλλαγές που επιφέρουν στη λειτουργία των επιχειρήσεων».

Την ημερίδα διοργάνωσε ο Σύλλογος Λογιστών-Φοροτεχνικών Αγρινίου, στοχεύοντας στην ενημέρωση των επαγγελματικών φορέων της περιοχής του Αγρινίου, προσκαλώντας – λόγω των υγειονομικών περιορισμών – μόνο τα Διοικητικά Συμβούλια των φορέων.


Η ημερίδα διεξήχθη στο Αγρίνιο στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, κατά την διάρκεια της ημερίδας αναλύθηκε από τον εισηγητή κ. Τάσο Προβίδα (Πρόεδρο του Συλλόγου) το γενικό πλαίσιο εφαρμογής των ηλεκτρονικών βιβλίων, η ισχύουσα νομοθεσία και οι τρόποι διαβίβασης των δεδομένων στην πλατφόρμα MyData. Ακολούθησε συζήτηση για τις αλλαγές που τα ηλεκτρονικά βιβλία επιφέρουν στη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας για την χορήγηση της αίθουσας και τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους στην ημερίδα και επίσης παραμένει στην διάθεση των Επαγγελματικών φορέων του τόπου για να προσφέρει ενημέρωση στα μέλη τους.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
new600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button