Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Διαγωνισμός 14 εκατ. ευρώ για συντήρηση δρόμων σε Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα εκτιμάται ότι θα βγει στον αέρα η προκήρυξη του διαγωνισμού για την συντήρηση οδικών τμημάτων στις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου.

Πριν από λίγες ημέρες το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με σχετική του αποφαση ενέκρινε τα Τεύχη Δημοπράτησης του εν λόγω έργου, δίνοντας ουσιαστικά και το πράσινο φως για την έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας.


Το κόστος του έργου ανέρχεται σε ποσό 14 εκατ. ευρώ στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 24%. Η διαδικασία για το έργο ξεκίνησε ήδη από το 2023 καθώς τον περασμένο Νοέμβριο υπήρξε αίτημα της Διεύθυνσης Δ14 προς
τον Γενικό Διευθυντή Συγκοινωνιακών Υποδομών για τη δημοπράτηση του έργου του θέματος.

Στη συνέχεια, τον ίδιο μήνα το αίτημα εγκρίθηκε και λίγες ημέρες αργότερα με απόφαση του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Νίκου Ταχιάου, εγκρίθηκε η διενέργεια διαγωνισμού με το παραπάνω ποσό.

Προϊσταμένη Αρχή είναι η Διεύθυνση Υποδομών Σταθερής Τροχιάς, Συντηρήσεων και Ασφάλειας (Δ14) και Διευθύνουσα Υπηρεσία η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων (ΕΥΔΕ) Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος & Ιονίων Νήσων.

Η δημοπράτηση του έργου όπως αναφέρεται στην απόφαση “είναι αναγκαία προκειμένου να υλοποιηθεί η συντήρηση και βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας και λειτουργίας του υπόψη οδικού τμήματος, στο πλαίσιο της
Οδικής Ασφάλειας”.

Η συντήρηση των οδικών τμημάτων στις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου αφορά την περίοδο 2023-2027.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ypodomes.com

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button