Άποψη

To Let's do it πάει Αιτωλοακαρνανία!

epi-letsdoit-2015Στις 26 Απριλίου γιορτάζει το περιβάλλον και μας καλεί όλους σ’ αυτή τη γιορτή!
Σε συνεννόηση με την κεντρική οργανωτική επιτροπή του Let’s do it Greece πήρα την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση εκδηλώσεων στο νομό μας στις 26 Απριλίου.

Η συμμετοχή των Δήμων είναι μεγάλη, το ίδιο και το ενδιαφέρον του κόσμου! Προετοιμάζουμε πολλά και διάφορα και σε λίγο σας τα ανακοινώνουμε!
 
 Χριστίνα Φούντζουλα
 
Λίγα λόγια για το Let’s do it..
 
Το ”Let’s do it World” αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.
 
Φέτος για τέταρτη χρονιά, υλοποιείται η συγκεκριμένη εθελοντική εκστρατεία, που έχει υιοθετηθεί από χιλιάδες πολίτες και εκατοντάδες εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σχολεία και φορείς σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός είναι μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούν όλοι ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας. Δείχνουμε πως  μπορούμε να συνεργαστούμε όλοι μαζί για έναν κοινό σκοπό και βεβαίως επιδιώκουμε τη συνεχή ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα περιβαλλοντικής αγωγής. 

Οι  συμμετοχές και οι συνεργασίες αυξάνονται συνεχώς και στόχος είναι να αναδείξουμε διεθνώς το καλό πρόσωπο της χώρας μας. Το πρόσωπο των ανθρώπων που προσπαθούν και προσφέρουν καθημερινά στον τόπο τους, το πρόσωπο των εθελοντών που συνεργάζονται σε κοινή προσπάθεια, το πρόσωπο των ενεργών δήμων, το πρόσωπο της χαράς, της συμμετοχής και της δημιουργικότητας. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site www.letsdoitgreece.org 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button