Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στην Διεθνή Έκθεση Βιολογικών προϊόντων «BIOFACH 2024»

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Αγροδιατροφική Σύμπραξη ΠΔΕ και τα Επιμελητήρια Αχαΐας & Ηλείας συμμετέχει στην BIOFACH, στην κορυφαία εμπορική έκθεση βιολογικών τροφίμων που υλοποιείται κάθε χρόνο ανελλιπώς από το 1990.

Η BIOFACH καλύπτει κάθε τομέα Βιολογικών τροφίμων, παρέχοντας μια πλήρη εικόνα των τελευταίων καινοτομιών, προϊόντων και υπηρεσιών σε κάθε κομμάτι της αλυσίδας εφοδιασμού, έχοντας επιτυχή αναγνωσιμότητα πρόσβασης και δικτύωσης στην παγκόσμια αγορά.


Το βιολογικό προϊόν είναι κάτι περισσότερο από μια ετικέτα ή πιστοποίηση, είναι συνώνυμο της ποιότητας της υγείας  και της υπεύθυνης χρήσης των πόρων της φύσης. Η BIOFACH αποτελεί σημείο συνάντησης εκθετών, εμπόρων, αγοραστών που αντλούν το ίδιο ενδιαφέρον και πάθος για τα βιολογικά προϊόντα, αλληλοεπιδρούν και δημιουργούν  νέα επαγγελματικά μονοπάτια. 2.800 εκθέτες, 35.000 χιλιάδες εμπορικοί επισκέπτες, από 135 χώρες συμμετέχουν, παρακολουθούν, ενημερώνονται δημιουργώντας επιτυχημένα δίκτυα με καθαρό εξαγωγικό προσανατολισμό, αξιοποιώντας πλήρως τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες.

Στην εν λόγω έκθεση, συμμετέχουν από την Αιτωλοακαρνανία οι κάτωθι επιχειρήσεις:

  • Οργάνωση παραγωγών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αρχαία Ωλένεια Αιτ/νιας
  • Στυλιαράς Ιωάννης του Αθανάσιου – Stiliaras Honey.

 

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button