ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Το 6ο ΓΕΛ Αγρινίου πάει Πανεπιστήμιο-Σειρά ακαδημαϊκών διαλέξεων

Το 6ο ΓΕΛ Αγρινίου προγραμματίζει για τους υποψήφιους μαθητές των Πανελλαδικών της Γ΄Λυκείου σειρά δράσεων με καθηγητές Πανεπιστημίου που περιλαμβάνουν:

α) Ενημερωτικές διαλέξεις Πανεπιστημιακών και διδακτικού προσωπικού ΑΕΙ από τα Πανεπιστήμια Ιωαννίνων, Πάτρας και Αθηνών στους μαθητές της Γ΄Λυκείου στο χώρο του σχολείου. Στόχος των διαλέξεων θα είναι οι μαθητές να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με το Πανεπιστήμιο και να ενημερωθούν πάνω σε θέματα επαγγελματικής και ακαδημαϊκής καθοδήγησης .


β) Επισκέψεις στον χώρο των ΑΕΙ με ξενάγηση.

Το φετινό πρόγραμμα καταρτίστηκε με βάση τα επιστημονικά και επαγγελματικά ενδιαφέροντα των μαθητών που αντιστοιχούν στις αντίστοιχες κατευθύνσεις Οικονομίας, Υγείας, Θετικών και Θεωρητικών σπουδών και συμμετέχουν οι εξής:

Πατρώνης Βασίλης, Καθηγητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών

Σαλμάς Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής Καθηγητής Μηχανικής Διεργασιών Υλικών του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Μαρούλης Ιωάννης, ,Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών, Διευθυντής Γενικής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Ρίου.

Μαντζανάς Μιχάλης-Καθηγητής Πανεπιστημίου στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών, διδάσκων στη Φιλοσοφική Σχολή του ΈΚΠΑ.

Γιαννακάς Άρης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών ( Έδρα Αγρίνιο).

Ράνια Σταθοπούλου- Επίκουρη Καθηγήτρια Χαρακτικής, Σχολή Καλών Τεχνών, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ταμπάκης Χάρης, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας, Μέλος Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού Τμήματος Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Πατρών.

Τη δράση επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Θανέλλα Βασιλική και Κακαγιάννη Θεοδώρα σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων και τον Διευθυντή του σχολείου Υφαντή Ηλία.

Χορηγούμενη

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button