Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Σύσκεψη αντιπροσώπων του Ε.Κ. Αγρινίου, μετά τα όσα συνέβησαν στο συνέδριο της ΓΣΕΕ

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου καλεί τους αντιπροσώπους του Ε.Κ.Α , τα Δ.Σ. των σωματείων μελών του και τους εργαζόμενους της περιοχής την Τετάρτη 20 Μάρτη και ώρα 6:30 μ.μ. σε σύσκεψη.

Η σύσκεψη έχει θέμα : “Ενημέρωση για τις αθλιότητες της συνδικαλιστικής μαφίας για το 37ο Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε.” στο οποίο ποτέ δεν προσήλθαν , παρά τις προσπάθειες της ΔΑΣ ( ΠΑΜΕ) για 4 ημέρες .

Το κάλεσμα της διοίκησης του ΕΚΑ:

“Οι αντιπρόσωποι της πλειοψηφίας της Γ.Σ.Ε.Ε. (ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ – ομάδα Βασιλείου του ΣΥΡΙΖΑ) δεν προσήλθαν ποτέ για να ξεκινήσει το 37ο Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε. Με μεθόδους μαφίας, μοιράζοντας τις κάρτες αντιπροσώπων οι καμαριέρες, χωρίς να βγουν επιτροπές , χωρίς να συνεδριάσουν τα όργανα για νομιμοποίηση των αντιπροσώπων, προσπάθησαν να κάνουν ένα συνέδριο νόθο και μακριά από τις ανάγκες της εργατικής τάξης δίνοντας, για άλλη μια φορά , διαπιστευτήρια στους βιομήχανους, τραπεζίτες , εφοπλιστές , επιχειρηματικούς ομίλους ότι θα κάνουν τα πάντα για να περάσουν τα σχέδιά τους.

Η καταλυτική παρέμβαση των αντιπροσώπων της ΔΑΣ απέτρεψε να γίνει ένα συνέδριο με μαϊμού αντιπροσώπους (53 τον αριθμό) , με εργοδότες , πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο της ΟΙΥΕ Καραγεωργόπουλο, πρόεδρο επιχειρηματικής εταιρείας και άλλους αντιπροσώπους Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση ουσιαστική ήταν η συμβολή της εργατικής τάξης όλης της χώρας και η συμμετοχή των εργαζομένων στις συγκεντρώσεις στην Καλαμάτα όλες τις ημέρες.

Η εργατική τάξη έχει ανάγκη από συνέδρια που θα προωθούν τα προβλήματα της και θα οργανώνουν τον αγώνα για την επίλυσή τους . Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με συνδικάτα ταξικά και όχι εργοδοτικά.

Το σύνθημα «.Σ.Ε.Ε. εργατών και όχι εργοδοτών» πρέπει να μπολιάσει τους εργαζόμενους παντού σ’ όλους τους χώρους δουλειάς , σ’ όλους τους κλάδους.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button