ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Συντονιστικό για δρόμο Αγρινίο-Καρπενήσι: Αποφάσισε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 31 Μαρτίου

«Η μη σύνδεση του Αγρινίου με έδρα άλλου νομού είναι ταφόπλακα για την πόλη»

Παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων της περιοχής και αρκετών πολιτών έλαβε χώρα χθες 1η Μαρτίου η συνάντηση του συντονιστικού για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι, σε κεντρικό κατάστημα εστίασης της πόλης.

Επί τάπητος τέθηκαν οι επόμενες κινήσεις-δράσεις μετά τις δυσμενείς εξελίξεις, δια στόματος Υπουργού Υποδομών, ότι καμία εξέλιξη δε θα υπάρξει για το δρόμο για τα επόμενα τρία χρόνια παρόλο που έχει ολοκληρωθεί η προμελέτη από το 7ο έως το 28χμ.


Το Συντονιστικό αποφάσισε να προβεί σε διαμαρτυρία, στον κόμβο Τσίγκα, στην είσοδο του Αγρινίου, στις 31 Μαρτίου και ώρα 11:00.

«Γιατί το να εγκαταλείπεται ένα κομμάτι που έχει προμελετηθεί από το 2012 με τόσο κυνικό τρόπο προκειμένου να ευνοηθούν άλλες περιοχές είναι διαχρονική ευθύνη όλων των κυβερνήσεων και των βουλευτών και του πολιτικού προσωπικού της Αιτωλοακαρνανίας που δεν πήγε σύσσωμο να ενοχλήσει έναν υπουργό Υποδομών. Η μη σύνδεση του Αγρινίου με έδρα άλλου νομού είναι ταφόπλακα για την πόλη», ανέφερε εξάλλου μεταξύ άλλων το κάλεσμα του Συντονιστικού.

syntonistiko press (1)

syntonistiko press (2)

syntonistiko press (3)

syntonistiko (2)

 

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Όλοι οι εθνοπατερες όλων των παρατάξεων των παλαιών και των μεταλαγμενων κομμάτων, αποκομμάτων και πρώην υπουργών και ανηπαρκτων βουλευταδων που όλοι μας ψυφιζαμε και ψυφιζουμε από ανάγκη γιατί δεν υπάρχει πλέον άτομο στο Νομό μας, το οποίο να έχει πυγμή και όρεξη για δουλειά γιατί η κεντρική τρομοκρατία του Ναού της Δημοκρατίας θα τον διαγράψει. ❌❌❌ Δυστυχώς όλα αυτά είναι έργα θεατρικά τα οποία δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα. Υποκρισία και Υποκριτική έχουν μεγάλη διαφορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button