Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συνάντηση του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Αιτωλ/ν/ιας με τον Απ. Κατσιφάρα

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 3/4/2019 συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν.Αιτωλ/νιας “Ο Θαλής” με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κύριο Απόστολο Κατσιφάρα καθώς & με άλλα διοικητικά στελέχη της περιφέρειας στο γραφείο της Περιφέρειας στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος Κων/νος Σελεβίστας, ο αντιπρόεδρος Γεώργιος Μπούρας ,ο γενικός γραμματέας Γεώργιος Σιορίκης & το τακτικό μέλος του Δ.Σ Αλέξιος Κυριλής έθεσαν κατά την διάρκεια της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε διάφορα θέματα που αφορούν τον κλάδο της ηλεκτρολογίας & τα οποία χρήζουν άμεσων λύσεων.

Παραδειγματικά κάποια από τα θέματα που αναφέρθηκαν στην συζήτηση ήταν τα εξής: εξεταστικό κέντρο, θέματα αδειών, θέματα μητρώου επαγγελματιών κλπ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα & η ενημέρωση από τον περιφερειάρχη & τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη που παραβρέθηκαν στην συνάντηση ήταν κατατοπιστική.

Να σημειωθεί ότι δόθηκε υπόσχεση για συνεργασία στο άμεσο μέλλον έτσι ώστε να επιλυθούν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button