Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συνάντηση για το Τουριστικό Καταφύγιο στο Γρίμποβο Ναυπάκτου

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα συνάντηση για τα Στρατηγικά Έργα Interreg Ελλάδα Ιταλία 2014 – 2020.

Σε αυτήν συμμετείχαν εκπρόσωποι της Περιφέρειάς Δυτικής Ελλάδος, της Περιφέρειας Ηπείρου, όπως επίσης και Ιταλοί εκπρόσωποι από τις ιταλικές περιφέρειες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.


Τον Δήμο Ναυπακτίας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΔΛΤΝ Αντώνιος Φράγκος και το μέλος του ΔΛΤΝ Παναγιώτης Λομβαρδέας.

Η πρόταση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος σχετικά με την Ναύπακτο αφορά στη κατασκευή Τουριστικού Καταφυγίου στο Γρίμποβο Ναυπάκτου προϋπολογισμού 1.900.000€.

Όπως συμφωνήθηκε η πρόταση θα κατατεθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2019 και υπολογίζεται μέχρι το καλοκαίρι να έχει αξιολογηθεί.

Σημειώνεται ότι το ΔΛΤΝ έχει ήδη καταθέσει στο Υπουργείο Τουρισμού πλήρη φάκελο με οριστικές μελέτες για την χωροθέτηση του Τουριστικού καταφυγίου, ενώ η οριστική περιβαλλοντική μελέτη έχει επίσης κατατεθεί στην Περιφέρεια.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΛΤΝ Αντώνιος Φράγκος «η Ναύπακτος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην υλοποίηση του έργου του τουριστικού καταφυγίου. Ένα όνειρο δεκαετιών περνά από την θεωρία στη πράξη».

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button