ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Συνάντηση Δημητρογιάννη – ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας για περιβαλλοντικά ζητήματα

Σε συνέχεια των δράσεων της, με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος, η ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας χθες συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας, Λάμπρο Δημητρογιάννη, με στόχο την ενημέρωσή για περιβαλλοντικά ζητήματα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Συγκεκριμένα αναλύθηκαν θέματα τα όποια έχουν να κάνουν με τις ανανεώσιμες και εναλλακτικές πηγές ενέργειας, την ηλεκτροκίνηση, καθώς και με την συνετή διαχείριση των φυσικών πόρων του νομού μας, ούτως ώστε να διασφαλιστεί η αειφορία τους. O αντιπεριφερειάρχης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «οι φυσικοί πόροι του νομού μας είναι το πιο σημαντικό πολιτικό οπλοστάσιο που διαθέτουμε».

Η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζει ως εξής:

“Στη συνέχεια μιλήσαμε λεπτομερώς για το πρόγραμμα ΕsmartCity, το οποίο αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, προωθεί τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την εξοικονόμηση ενέργειας των δημοσίων κτηρίων και την βιώσιμη ανάπτυξη. Κλείνοντας ο κύριος Δημητρογιάννης παρέδωσε στον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας Γιώργο Σταράμο την «Πράσινη Βίβλο» ,η οποία αποτελεί τον οδηγό για την πράσινη και αειφόρο ανάπτυξη.

Ευχαριστούμε τον κύριο Αντιπεριφερειάρχη για την ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα και επωφελή συζήτηση.
Από την ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας παρέστησαν οι : Κωνσταντίνα Ματζή , Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Γιώργος Σταράμος, Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας, Ηλίας Πάνου, Α’ Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας Λαμπρινή Ρούσση, Υπεύθυνη πολιτικού και στρατηγικού σχεδιασμού ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας, Λαμπρινή Καλαβρουζιώτη Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Ενημέρωσης”

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close