Άποψη

Συμπαρίσταται στους αγρότες το Ε.Κ. Αγρινίου

 geg-bloko-agrotesΤο Ε.Κ.Α. εκφράζει την αγωνιστική αλληλεγγύη και συμπαράστασή του  στον αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών του νομού μας αλλά και όλης της χώρας.

 Στη σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου αναφέρεται χαρακτηριστικά:

“Ο αγώνα σας είναι κοινός με τον αγώνα της εργατικής τάξης και των υπολοίπων φτωχών λαϊκών στρωμάτων . Έχει  σα στόχο την αντιλαϊκή  ταξική πολιτική της συγκυβέρνησης ( Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ) και την αντιαγροτική  πολιτική της Ε.Ε. Η κοινή επίθεση  ( συγκυβέρνησης, μονοπωλίων , Ε.Ε. ) γίνεται όλο και πιο ανελέητη με αποτέλεσμα η ζωή των μικρομεσαίων αγροτών να γίνεται κόλαση. Στόχος τους είναι το ξεκλήρισμά  σας και να περάσει η παραγωγή στα χέρια των μεγαλοαγροτών   ενώ η κτηνοτροφία  οδεύει στον αφανισμό  εντείνοντας τη διατροφική εξάρτηση  του λαού μας.

Η αιτία που γεννά τα προβλήματα είναι κοινή  για εργάτες – μικροαγρότες – μικροΕΒΕ και νεολαία, είναι το σάπιο καπιταλιστικό τους σύστημα , επομένως  και οι αγώνες  μας πρέπει να έχουν σα στόχο το δυνάμωμα  της λαϊκής συμμαχίας σε κάθε κλάδο , σε κάθε χώρο δουλειάς , σε κάθε χώρο κατοικίας.

Με συνθήματα  « όλοι για έναν και ένας για όλους», πρέπει να πορευτούμε από κοινού για να τους αντιμετωπίσουμε και όχι μόνο.

Μπορούμε , με τη συμμαχία μας και τον αγώνα μας, να βάλουμε φρένο στην ολομέτωπη επίθεση συγκυβέρνησης , Ε.Ε., μεγάλου κεφαλαίου  αλλά και να περάσουμε στην αντεπίθεση , να τους ανατρέψουμε  διεκδικώντας  να πάρουμε εμείς την εξουσία  και να οργανώσουμε την οικονομία με στόχο την ικανοποίηση όλων των αναγκών της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων .”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button