ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

«Συμμαχία Πολιτών»: «Όχι στο κλείσιμο του ταχυδρομείου Παναιτωλίου»

Αντίθετη στο κλείσιμο του ταχυδρομείου Παναιτωλίου είναι η δημοτική παράταξη «Συμμαχία Πολιτών» του Γιώργου Καραμητσόπουλου.

Η ανακοίνωση:


«Όπως πληροφορούμαστε από ανακοίνωση της κοινότητας Παναιτωλίου το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στο Παναιτώλιο υπολειτουργεί και βρίσκεται ένα βήμα πριν το οριστικό του κλείσιμο.

Βεβαίως δεν είναι το μοναδικό καθώς πρόκειται για ένα ακόμα υποκατάστημα που οδηγείται στο κλείσιμο που εντάσσεται και αυτό στην γενικότερη πολιτική της κυβέρνησης για κλείσιμο ενός πολύ μεγάλου αριθμού υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ.

Ως Δημοτική Παράταξη «Συμμαχία Πολιτών» στεκόμαστε στο πλευρό των συνδημοτών μας, των κατοίκων του Παναιτωλίου και απαιτούμε την συνέχιση λειτουργίας του υποκαταστήματος καθώς και την πλήρη στελέχωση του με όλο το απαραίτητο προσωπικό ώστε να λειτουργεί με επάρκεια και να συνεχίσει την πολύτιμη συνεισφορά του εξυπηρετώντας τους κατοίκους της περιοχής.

Καλούμε επίσης τον Δήμαρχο Αγρινίου και τους Βουλευτές του Νομού να ενεργοποιηθούν άμεσα ώστε να αποτραπεί το κλείσιμο του υποκαταστήματος.

Για τη «Συμμαχία Πολιτών»
Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος»

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button