ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Στην απεργιακή συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά καλεί ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου

Την Πέμπτη 6/5

Στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου στην Πλατεία Δημοκρατίας για την Πρωτομαγιά την Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021, καλεί ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου.

Η ανακοίνωση:

«Η 1η Μάη είναι ΑΠΕΡΓΙΑ, ήμερα της παγκόσμιας εργατικής τάξης, σημείο αναφοράς για νέους αγώνες! Τιμάμε όλους όσοι έδωσαν τη ζωή τους για να έχουμε δικαιώματα στη δουλειά και στη ζωή, με μισθούς που να ικανοποιούν τις ανάγκες μας, σταθερό ημερήσιο χρόνο εργασίας, ελεύθερο χρόνο και κοινωνική ασφάλιση.

Σήμερα, στη δύσκολη περίοδο που περνάμε, η κυβέρνηση της Ν.Δ. ετοιμάζεται να καταθέσει εργασιακό νομοσχέδιο για την κατάργηση του οχταώρου και του πενθημέρου εργασίας, την κατάργηση των συλλογι-κών συμβάσεων, την αύξηση των υπερωριών και τον έλεγχο της συνδικαλιστικής δράσης, αλλά και του δικαιώματος της απεργίας.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» συμμετέχει στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία την Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021 και καλεί όλα τα μέλη του στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου στην Κεντρική Πλατεία στις 10:30 π.μ. -τηρουμένων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας- για να εκφράσουμε από κοινού την αντίθεσή μας σε κάθε μορφή ελαστικής εργασίας και σε οποιαδήποτε κατα-στρατήγηση των κεκτημένων εργασιακών και συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button