ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Σπουδαστές του ΔΙΕΚ Αγρινίου στην επιχείρηση «ALUXAL ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ»

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας «Εσωτερική αρχιτεκτονική διακόσμηση και σχεδιασμός αντικειμένων» του ΔΙΕΚ Αγρινίου στην επιχείρηση «ALUXAL ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ».

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών τους επισκέψεων, το τμήμα «Εσωτερικής αρχιτεκτονικής διακόσμησης και σχεδιασμού αντικειμένων» του ΔΙΕΚ Αγρινίου και ο καθηγητής τους κ. Κότσαλος Χρίστος επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΑLUXAL KARACHALIOS .


Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τόσο τα στάδια της χημικής επεξεργασίας των προφίλ αλουμινίου όσο και τη διαδικασία της ηλεκτροστατικής βαφής. Ξεναγήθηκαν στο χημείο της εταιρείας και ενημερώθηκαν για όλους τους ελέγχους που πραγματοποιούνται για την διασφάλισης της ποιότητας παραγωγής.

Οι μαθητές είχαν επίσης τη δυνατότητα να επισκεφθούν τον χώρο κατασκευής των κουφωμάτων και να ενημερωθούν για τον τρόπο κατασκευής τους καθώς και για τις επιλογές ανάμεσα σε κουφώματα αλουμινίου και PVC.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη ολοκληρώθηκε στον εκθεσιακό χώρο του εργοστασίου .

Οι μαθητές της ειδικότητας «Εσωτερική αρχιτεκτονική διακόσμηση και σχεδιασμός αντικειμένων» του ΔΙΕΚ Αγρινίου με τον καθηγητή τους κ. Κότσαλο Χρίστο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑLUXAL, κ. Καραχάλιο Μιχαήλ.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button