ΕκδηλώσειςΡοή Ειδήσεων

Χριστουγεννιάτικες δράσεις από το ΔΙΕΚ Αγρινίου

Η Διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Αγρινίου θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί εκπαιδεύτριες και καταρτιζόμενους/νες των ειδικοτήτων Βοηθός Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας Α΄ και Γ΄ Εξαμήνου και Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef) που συμμετείχαν στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αγρινίου «Παραμύθι από Ζάχαρη», με τις παρακάτω δράσεις:

Οι καταρτιζόμενες της ειδικότητας Βοηθός Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας Γ εξαμήνου, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτριών Βαφειάδου Πασχαλίας και Κόκοτου Γεωργίας την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 παρουσίασαν στους μικρούς φίλους αφηγηματική δραματοποίηση του παραμυθιού «Ένα σπίτι για το ποντικάκι των Χριστουγέννων» με κούκλες.


Επίσης στα πλαίσια του δημιουργικού εργαστηρίου έφτιαξαν χειροτεχνίες, έπαιξαν αισθητηριακά παιχνίδια με χιόνι, με σκανταλιάρικα Ξωτικά, τραγούδησαν κάλαντα και διάφορα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Οι καταρτιζόμενες της ειδικότητας Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων Γ’ Εξαμήνου, με τις υπεύθυνες εκπαιδεύτριες Αγγέλη Σοφία και Σιώλου Δήμητρα συμμετείχαν στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αγρινίου στις 18/12/2023 παρουσιάζοντας κουκλοθέατρο, κατασκευάζοντας κούκλες και άλλες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και κάνοντας face painting στους μικρούς τους φίλους.

Επίσης την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 οι εκπαιδεύτριες Ζαρκανίτη Ευθυμία και Ξυθάλη Γεωργία με τις καταρτιζόμενες της ειδικότητας Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων Γ1’ πραγματοποίησαν ποικίλες παιδαγωγικές – Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους μικρούς φίλους, στην Παλαιά Δημοτική Αγορά.

Μεταξύ αυτών παρουσιάστηκε και το βιβλίο της συγγραφέας-παιδαγωγού Ευτυχίας Πατσιαλού με τίτλο «Γράμμα στον Άι- Βασίλη».

Σε όλες τις εκδηλώσεις του ΔΙΕΚ Αγρινίου οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef) μοίρασαν χριστουγεννιάτικα μπισκότα και άλλες γλυκιές γεύσεις που δημιούργησαν στα πλαίσια των μαθημάτων με τους εκπαιδευτές τους, Παπαντώνη Δημήτρη, Πίσσα Χρήστο και Μουρελάτου Άννα-Μαρία.

Επίσης Το τμήμα Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης (Chef) του Διεκ Αγρινίου στο πλαίσιο του μαθήματος παρασκεύασε παραδοσιακά μελομακάρονα τα οποία μοίρασαν οι σπουδαστές μαζί με τους εκπαιδευτές Άννα Μαρία Μουρελατου και Δημήτρη Παπαντώνη στο χώρο της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς Αγρινίου στις 22/12/2023.

agrinio diek (1)

agrinio diek (2)

agrinio diek (4)

agrinio diek (5)

agrinio diek (6)

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button