ΑυτοδιοίκησηΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Σε φάση ολοκλήρωσης το έργο της αντιπλημμυρικής προστασίας της Τραγάνας (video)

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση του έργου της αντιπλημμυρικής προστασίας της Τραγάνας.

Το έργο «Αντικατάσταση οχετού λόγω ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες στις Δημοτικές Ενότητες Θεστιέων – Παραβόλας» χρηματοδοτείται  από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με προϋπολογισμό 502.000,00 €.


Οι παρεμβάσεις προβλέπουν μεταξύ άλλων  εργασίες  αντιπλημμυρικής προστασίας για την αποφυγή μελλοντικών ζημιών από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Το έργο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου :

«Δίνουμε οριστική λύση στα έντονα πλημμυρικά προβλήματα που ταλαιπωρούσαν τους κατοίκους της  συγκεκριμένης περιοχής. Καταφέραμε να θεραπεύσουμε χρόνια προβλήματα και λάθη του παρελθόντος. Προστατεύουμε τους κατοίκους και την περιουσία τους για την περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

tragana (3)

tragana (4)

tragana (2)

tragana (1)

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap feta rizotto 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Στη Τραγανά υπάρχει το γνωστό Λιγορεμα. Καθαριστηκε; όχι βέβαια, 300 μ. μόνο πριν το πρώτο σπίτι κατά μήκος του στα βόρεια του ρεμματος. Τα σωληνωτα του ευφυεστατου διδύμου, Β. Φ, και Χ. Φ.παραμενουν.τι θα μας πουν στην επόμενη πλημμύρα; δυστυχώς η κλιματική αλλαγή κ. τ. λ., δυστυχώς τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button