Άποψη

Προσαρμογή και αποκατάσταση ακοής

art technology

Γράφει ο Σταύρος  Ζαρκαβέλης

Η προσαρμογή μετά τήν εφαρμογή ακουστικών βαρηκοίας, είναι ή βάση εγγύησης τής επιτυχίας καί του τελικού αποτελέσματος, γιά τήν αποκατάσταση της ακοής του ασθενούς βαρήκοου.

Εσφαλμένα πολλοί νομίζουν ότι αμέσως με την εφαρμογή ακουστικών βαρηκοίας τελειώνει όλη ή υπόθεση. Αντίθετα τότε αρχίζει ή αποκατάσταση.!
Η μέθοδος προσαρμογής είναι ουσιαστικά αυτή πού καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα της αποκατάστασης της ακοής.
Στο κέντρο μας εφαρμόζουμε την ειδική μέθοδο προσαρμογής και αποκατάστασης ακοής NEW HEARING –USA (www.otomed.gr), με επιτυχία στα περιστατικά μας κοντά στo 100%.

Μέρος τής προσαρμογής επίσης είναι ή εκπαίδευση τού ατόμου στήν χρήση τού ακουστικού ( το πώς θά εφαρμόζει και πώς θά αφαιρεί το ακουστικό εντός και εκτός του ακουστικού πόρου, πώς θα σταματάει ή θα ξεκινάει την λειτουργία του, on –off κλπ).

Λέμε ότι ή αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Εδώ θα πούμε ότι ή προσαρμογή βάση καθοδήγησης και συνεργασίας τού ειδικού ακοοπροθετιστή και ασθενούς βαρήκοου είναι σχεδόν τό άπαν.!

Εάν υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και ακολουθηθούν με απλά βήματα και σωστά οί οδηγίες προσαρμογής ή επιτυχία αποκατάστασης της ακοής είναι σίγουρη καί το αποτέλεσμα άριστο.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Τά σημερινά ψηφιακά ακουστικά έχουν απεριόριστες δυνατότητες και μπορούν να αποκταστήσουν σε μεγάλο βαθμό την φυσιολογική ακοή. Πρέπει όμως να ακολουθηθούν κατά γράμμα οί οδηγίες και ή συνεχής συνεργασία.

Σε πτώσειs ακοής και στα δύο αυτιά (αμφω) πρέπει ιδανικά να εφαρμόζονται δύο ακουστικά, γιατί εκεί φτάνουμε στην πλήρη αποκατάσταση της ακοής (διάκριση σε θορυβώδες περιβάλλον – αντίληψη – κατεύθυνση).
Στο κέντρο μας γίνεται δοκιμή ψηφιακών ακουστικών (τριών μηχανισμών) βάση των δεδομένων του ακοογράμματός σας και τών προσωπικών αναγκών σας, ώστε να δείτε- ακούσετε σε πρώτο στάδιο, την διαφορά στην ακοή σας και να επιλέξουμε μαζί αυτό που σας καλύπτει 100%.
Ανακαλύψτε την διαφορά στην ακοή σας.
Απευθυνθείτε μόνο στους ειδικούς ακοοπροθετιστές .
Μήν εμπιστεύεστε ανθρώπους και προιόντα χωρίς έγκριση και πιστοποίηση.!
Σταύρος Ζαρκαβέλης – Ειδικόs Aκοοπροθετιστής
Μέλος του Σ.Α.Ε & Α.Ε.Α Europe
Μέλος του δικτύου Otomed www.otomed.gr
Ακοήplus
Aναστασιάδη 4 (1όροφος) – έναντι Γερμανός. Αγρίνιο
2641033999 & 6945079513

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button