ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Παπαναστασίου για πανδημία: “Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αντιμετωπίζεται με προχειρότητα”

Η απάντηση του δημάρχου στη Χριστίνα Σταρακά

Απαντώντας ουσιαστικά στις επισημάνσεις της αντιπολίτευσης και ειδικότερα της παράταξης “Αγρίνιο Μπορείς”, ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, άφησε σαφείς αιχμές ότι δηλαδή συνάδελφοι του αντιμετωπίζουν το θέμα με ερασιτεχνισμό και ανευθυνότητα.

Στην δήλωση του πάντως, δεν επικεντρώνεται στο θέμα των ελλείψεων του νοσοκομείου, αλλά γενικότερα στην διαχείριση της πανδημίας.


Η δήλωση του δημάρχου:

«Η λειτουργία του Νοσοκομείου Αγρινίου και η αντιμετώπιση του κύματος της πανδημίας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αντιμετωπίζεται με πυροτεχνήματα και ανέξοδη αντιπολίτευση.

Όπως όλοι γνωρίζουν, πολύ πριν την ανακοίνωση για την εφαρμογή lockdown, προκάλεσα σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των υγειονομικών φορέων της πόλης δηλαδή του Νοσοκομείου, ΕΟΔΥ, Κέντρου Υγείας, ΕΚΑΒ, Ιατρικούς και Φαρμακευτικούς Συλλόγους.

Στόχος ήταν ο συντονισμός, αφενός για την ευαισθητοποίηση των πολιτών και αφετέρου για την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων .

Όλοι όσοι συμμετείχαμε στη σύσκεψη αποφασίσαμε ότι είμαστε σε διαρκή και συστηματική συνεργασία και καταθέσαμε προτάσεις για την αντιμετώπιση όλων των καθημερινών ζητημάτων αντιμετώπισης της πανδημίας.

Θυμίζω επίσης ότι, κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, είχαμε αποφασίσει ότι τα χρήματα από τον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό θα διατεθούν αποκλειστικά για το Νοσοκομείο Αγρινίου και την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων αναγκών.
Όλα αυτά ειπώθηκαν μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μαζί με τη πρόταση για ξεχωριστή συζήτηση.

Είναι αναγκαίο όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη για να αντιμετωπίζεται με προχειρότητα. Θα ήθελα λοιπόν να παρακαλέσω τους συναδέλφους μου να αποφεύγουν τοποθετήσεις που καταλήγουν να κινούνται μεταξύ ερασιτεχνισμού και ανευθυνότητας».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button