ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Απάντηση Παπαδόπουλου στη Νομαρχιακή του ΚΙΝΑΛ για την έδρα της Γεωπονικής Σχολής

“Εσείς και η Ν.Δ. κάνατε το Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου… μαντρί για πρόβατα! Μιλάτε και από πάνω;”, αναφέρει σε δήλωση του το γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ από το Μεσολόγγι και διοικητής του νοσοκομείου Π. Παπαδόπουλος.

Αφορμή για τη δήλωση του , ήταν η γνωστοποίηση που έκανε πριν λίγες μέρες σχετικά με την έδρα της Γεωπονικής Σχολής, γεγονός που πυροδότησε αντιδράσεις στο Αγρίνιο, ενώ έγινε και αφορμή έκδοσης ανακοίνωσης από τη Νομαρχιακή του Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Παπαδόπουλος απαντά στο ΚΙΝΑΛ ως εξής:

“Με ιδιαίτερη έκπληξη διάβασα στον τοπικό τύπο την ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ Αιτωλ/νίας που κάνει αναφορά σε δήλωσή μου σχετικά με την απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών για την έδρα της Γεωπονικής Σχολής.

Επί του συγκεκριμένου απαιτούνται οι παρακάτω διευκρινήσεις:

α) Πού είδαν οι συντάκτες της ανακοίνωσης ότι γίνεται λόγος για μεταφορά(!) της έδρας στο Μεσολόγγι; Δηλαδή είχε παρθεί καμία απόφαση για το Αγρίνιο και το γνώριζε το ΚΙΝΑΛ Αιτωλ/νίας;

β) Γνωρίζετε, ναι ή όχι, ότι με βάση το αυτοδιοίκητο των ΑΕΙ η Σύγκλητος παίζει κύριο και αποφασιστικό ρόλο και έλαβε τον απόφαση ΟΜΟΦΩΝΑ;

γ) Το ποιος διχάζει τους Αιτωλοακαρνάνες και την τοπική κοινωνία, μένει να αποδειχθεί στις 7-7-2019. Είναι τέτοιο το μένος σας κατά του ΣΥΡΙΖΑ που το μόνο που σας απασχολεί είναι η “βαριά” του ήττα, χωρίς να σκέφτεστε το τι ακριβώς θα ακολουθήσει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, εκτός εάν έχετε λάβει τις αποφάσεις σας…

δ) Η ακαδημαϊκή επάρκεια και τα ακαδημαϊκά κριτήρια είναι το πρωτεύον και όχι το συμφέρον των φοιτητών!

ε) Η Γεωπονική Σχολή Αιτωλ/νίας, εν κατακλείδι, μπορεί και πρέπει, όχι μόνο να υπηρετήσει την επιστήμη, αλλά και να υποστηρίξει την παραγωγική ανασυγκρότηση του νομού μας.

στ) Με πολιτικές αποφάσεις του παρελθόντος – εάν ενθυμείστε βέβαια – έχει μετατραπεί με το Σχέδιο ΑΘΗΝΑ το ΤΕΙ Μεσολογγίου σε… μαντρί για πρόβατα!
Συνεννοηθήκαμε νομίζω.”

Ετικέτες

Ένα Σχόλιο

  1. Άξιος ο μισθός σου, Παπαδόπουλε.
    Μέχρι πότε θα είσαι διοικητής στο νοσοκομείο Μεσολογγίου;
    Τελειώνουν οι μέρες σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close