Παναιτωλικός: Χωρίς Αριγίμπι και Μουνιέ στο ΟΑΚΑ

Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός την προετοιμασία του ενόψει ΑΕΚ. Οι παίκτες του Παναιτωλικού με το πέρας της προπόνηση θα γευματίσουν και θα αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Ο Μάκης Χάβος καλείται να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός «μάχης» είναι ούτε λίγο ούτε πολύ 7 παίκτες! Ο λόγος για τους Λουσέρο, Μαλή, Μαρσιάλ, Αριγίμπι, Μουνιέ, Καββαδία και Καμαρά.


Οι δύο πρώτοι είναι γνωστό καιρό τώρα ότι θα απουσίαζαν, λόγω και των επεμβάσεων που έχουν υποβληθεί. Ο Μαρσιάλ, Αριγίμπι και Μουνιέ αναρρώνουν από ίωση. Ο Μαρσιάλ είναι εκτός τις τελευταίες δύο μέρες ενώ ο Μουνιέ δεν προπονήθηκε καθόλου μέσα στην εβδομάδα (έχοντας κι ένα μικρό σφίξιμο στον τετρακέφαλο) και ως εκ τούτου τέθηκε εκτός. Ο Αριγίμπι πέραν του πυρετού είχε και ενοχλήσεις στο μετατάρσιο. Ο Καββαδίας βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας από τη θλάση την οποία υπέστη ενώ τέλος ο Καμαρά είναι ανέτοιμος.

Από την αποστολή «κόπηκε» ο Ρομάν. Κανονικά υπολογίζονται οι νεοαποκτηθέντες Κέβιν-Τζανακάκης, ενώ επιστρέφει και ο Άγγελος Τσιγγάρας.

Αναλυτικά στην αποστολή του Παναιτωλικού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Γιαννακόπουλος, Γιαννιώτης, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Κνετ, Λιάβας, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Μπακαδήμας, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Παρράς, Σανιά, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τζανακάκης, Τσιγγάρας, Φυτόπουλος.

titormosnet.com

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: ΑΕΚ αποστολή Αριγίμπι Μουνιέ ΟΑΚΑ Παναιτωλικός