Γ. Πετράκης: «Δίκαια η ομάδα μένει στην κατηγορία, το Αγρίνιο είναι μια καθαρά ποδοσφαιρική πόλη» (video)

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, κάνει τον απολογισμό της φετινής πορείας της ομάδας του Αγρινίου.

Ο κόουτς του «Τίτορμου» μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κόσμος των Σπορ» για την χρονιά που κλείνει.


«Με βάση την εικόνα που είχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς, βαθμολογικά πήραμε πολύ λιγότερα πράγματα από αυτό που θα δικαιολογούσε την εικόνα μας», ανέφερε ο κ. Πετράκης.

Και συνέχισε λέγοντας: «Στα τελευταία παιχνίδια η συγκέντρωση, η προσπάθεια από όλους και η πειθαρχία ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτά που δεν πήραμε στη διάρκεια της χρονιάς, τα πήραμε στο τέλος μαζεμένα. Είναι μεγάλη ικανοποίηση και χαρά για εμάς, η ομάδα έφτασε και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Δίκαια η ομάδα μένει στην κατηγορία αγωνιστικά αλλά και σαν οργανισμός. Έχει όλα τα προαπαιτούμενα για να είναι σε υψηλό επίπεδο».

«Άδικα δεν είμαστε στον τελικό»

Ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε πως με βάση την εικόνα των δύο παιχνιδιών του κυπέλλου κόντρα στον Άρη ο Παναιτωλικός θα άξιζε να βρίσκεται στον τελικό.

«Άδικα δεν είμαστε στον τελικό αλλά και μέχρι εκεί που έφτασε η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια. Το Αγρίνιο είναι μία καθαρά ποδοσφαιρική πόλη, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην καθημερινότητα του κόσμου για την ομάδα, αγαπάει ο κόσμος την ομάδα. Η συμμετοχή και η βοήθεια που πήραμε ήταν μεγάλη και ευχαριστούμε για αυτό».

Δείτε όσα ανέφερε ο κόουτς του Παναιτωλικού:

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Παναιτωλικός