ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Ομάδα ποδοσφαίρου από τη Γερμανία επισκέφθηκε το Θέρμο- Ευχαριστίες του Λυκείου (φωτο)

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Λυκείου Θέρμου εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς την ποδοσφαιρική ομάδα FC Phönix München e.V για την τιμητική επίσκεψή τους στο σχολείο την Παρασκευή 23-2-2024.

Η FC Phönix München e.V από 20 έως και 26 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια του Προγράμματος Ανταλλαγής Νέων του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας (ΕΓΙΝ) έχει επισκεφθεί την Αιτωλοακαρνανία.


phonix (2)

Αναφέρει η σχετική ενημέρωση:

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την ποδοσφαιρική ομάδα Μονάχου Γερμανίας για την τιμητική επίσκεψή τους στο σχολείο μας την Παρασκευή 23-2-2024.

Η παρουσία του προέδρου, του προπονητή, του manager και του διερμηνέα της ομάδας, πλαισιωμένη από αρκετούς ποδοσφαιριστές, δημιούργησε μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και χαράς στους μαθητές μας. Η δωρεά αθλητικού υλικού, 3 μπάλες ποδοσφαίρου, αποτελεί πολύτιμη προσφορά για το σχολείο μας και θα συμβάλει στην ενίσχυση της σωματικής άσκησης και του αθλητικού πνεύματος.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσαν τα λόγια των μελών της ομάδας, όπου εστίασαν στην πολυπολιτισμικότητα της ομάδας τους, συγκρίνοντάς την με τη σύνθεση της μαθητικής μας κοινότητας. Η αναφορά τους στην αρμονική συνύπαρξη και συνεργασία ποδοσφαιριστών διαφορετικών εθνικοτήτων, αποτέλεσε ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και αλληλοσεβασμού, το οποίο αγγίζει τις αξίες που υιοθετούμε και καλλιεργούμε στο σχολείο μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα στην ομάδα ποδοσφαίρου του Μονάχου κάθε επιτυχία στους αγωνιστικούς της στόχους και καλή διαμονή στην Ελλάδα για το υπόλοιπο διάστημα της προετοιμασίας τους.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από thermonews.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button