ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Ερωτηματολόγιο για νέες ειδικότητες στην Σ.Α.Ε.Κ. Αγρινίου

Η Δημόσια Σ.Α.Ε.Κ. Αγρινίου (πρώην ΙΕΚ), στα πλαίσια της διερεύνησης αναγκών κατάρτισης και απόκτησης δεξιοτήτων σε σύγχρονα επαγγέλματα και τομείς που ενδιαφέρουν τόσο την τοπική αγορά εργασίας του Δήμου Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας, όσο και την ευρύτερη Ελληνική αγορά εργασίας, αλλά και τις επιθυμίες των υποψήφιων καταρτιζόμενων του έτους 2024  έχει συντάξει ερωτηματολόγιο.

Καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και υποψήφιους καταρτιζόμενους να εκδηλώσουν τις προτιμήσεις τους έως 10/5/2024, συμπληρώνοντάς το εδώ. Σκοπός να συντάξει ολοκληρωμένη πρόταση προς τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης & Δια Βίου Μάθησης, η οποία θα εγκρίνει τη δημιουργία νέων ειδικοτήτων που θα λειτουργήσουν το Χειμερινό Εξάμηνο 2024.


«Επίσης στην ιστοσελίδα της Σ.Α.Ε.Κ. Αγρινίου (saekagrin.sch.gr) μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, και να ενημερωθούν για τις ειδικότητες που ήδη λειτουργούν αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τη Σχολή. Τέλος οι προτάσεις μπορεί να αποσταλούν στο email της ΣΑΕΚ (saekagrin@sch.gr)», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button