Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ο Δήμος Αγρινίου συμμετέχει στην «Ώρα της Γης»

Το Σάββατο 23 Μαρτίου θα κλείσουν συμβολικά τα φώτα στο Δημαρχείο Αγρινίου

Ο Δήμος Αγρινίου συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης  των πολιτών,  την « Ώρα της Γης», που αναλαμβάνει  ο WWF για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η «Ώρα της Γης» απευθύνει και φέτος κάλεσμα σε όλους να αφιερώσουν 60 πολύτιμα λεπτά προκειμένου να υλοποιήσουν απλές, αλλά ουσιαστικές,  δράσεις που θα ενδυναμώσουν τη σχέση τους με τη φύση. Αυτή η μία ώρα που εκατομμύρια πολίτες από όλο τον κόσμο θα “διαθέσουν” για να συνδεθούν ξανά με τη φύση, σηματοδοτεί και τη μεγαλύτερη ώρα για τον πλανήτη μας. Μετά από μία χρονιά που χαρακτηρίστηκε ως η θερμότερη παγκοσμίως και με την αποτίμηση των καμένων εκτάσεων στην Ελλάδα να υπολογίζεται σε 1,7 εκατ. στρέμματα, η φετινή «Ώρα της Γης» εστιάζει στο δάσος.


Καλούνται οι πολίτες, για μια ώρα,  να αφήσουν στην άκρη την καθημερινή ρουτίνα  τους και να διαθέσουν  60 λεπτά για να θυμηθούν  την αξία του δάσους και τη σημασία της προστασίας του!

Στο πλαίσιο της δράσης, το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, από τις 20.30 έως τις 21.30  θα κλείσουν συμβολικά τα φώτα στο Δημαρχείο Αγρινίου.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button