Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου: 1η Σεπτεμβρίου ξεκινούν προπονήσεις του παιδικού τμήματος Ιστιοπλοΐας Τριγώνου

Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις του παιδικού τμήματος Ιστιοπλοΐας Τριγώνου του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου με σκάφη Optimist.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι μετά το Αυγουστιάτικο διάλειμμα, οι προπονήσεις του Optimist για παιδιά από 7 έως 14 ετών θα ξεκινήσουν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στις 10,00, στις εγκαταστάσεις του ΝΟΜεσολογγίου στο λιμάνι.


Λίγα λόγια για τα οφέλη που αποκομίζει ένα παιδί κάνοντας ιστιοπλοΐα και είναι αρκετά για να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα του:

Το παιδί είναι κοντά στη φύση και μαθαίνει να σέβεται και να αγαπά τη θάλασσα, να γνωρίζει τους ανέμους και την ναυτική ορολογία. Η ιστιοπλοΐα βοηθάει το παιδί να μαθαίνει πώς να παίρνει τις σωστές αποφάσεις, να σκέφτεται λύσεις, να ανταπεξέρχεται σε δύσκολες συνθήκες και εντέλει να είναι υπεύθυνο για τον εαυτό του.

Επίσης, επειδή το άθλημα προϋποθέτει καλό προγραμματισμό και οργάνωση , το παιδί είναι πιο εύκολο να έχει αυτά τα στοιχεία και στις υπόλοιπες δραστηριότητες του. Όλα αυτά δίνουν στο παιδί ένα αέρα ανεξαρτησίας και αυτοπεποίθηση. Σας περιμένουμε!

Πληροφορίες – εγγραφές: 6974271607, 6978444888 & nommes@live.com

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button