ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ναυαγοσώστες… από Σεπτέμβριο στον Λούρο

Τρεις ναυαγοσώστες θα προσληφθούν στην παραλία του Λούρου Οινιαδών… από Σεπτέμβριο, όπως υποστηρίζει ο Δημοτικός Σύμβουλος Μεσολογγίου Πάνος Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που απέστειλε σε Τοπικά Μέσα, υποστηρίζει ότι οι αιτήσεις ξεκίνησαν 13 Αυγούστου και τελειώνουν στις 20 Αυγούστου. Προς το τέλος δηλαδή του καλοκαιριού...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Παπαδόπουλου:

«Με σχετική απόφαση (αριθ. πρωτ. 15214/12-8-2019 – ΑΔΑ: ΨΘ8ΙΩΡΖ-Κ15) του απερχόμενου αναπληρωτή δημάρχου κ. Σπύρου Καρβέλη, ανακοινώθηκε η πρόσληψη προσωπικού ναυαγοσωστών για δύο (2) μήνες, τριών (3) ατόμων ειδικότητας Π.Ε. ή Δ.Ε. Ναυαγοσωστών και ενός (1) Δ.Ε. Συντονιστών – Επόπτη Ναυαγοσωστών για την κάλυψη της χαρακτηρισθείσας παραλίας Λούρου Δ.Ε. Οινιαδών ως πολυσύχναστης.

Δύο απαραίτητα σχόλια:

α) Οι αιτήσεις ξεκίνησαν από 13/8 και τελειώνουν 20/8/2019. Με δυο λόγια, όταν ουσιαστικά τελειώνει η καλοκαιρινή περίοδος!
β) Ο Συντονιστής – Επόπτης Ναυαγοσωστών είναι Δ.Ε. Για ποιο λόγο;

Κατ’ επέκταση αυτοί που θα προσληφθούν θα εργαστούν Σεπτέμβριο – Οκτώβριο 2019! Ό,τι και να υποθέσει κανείς είναι λίγο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι να “βγει”… η ψυχή σας, βολεύετε τα δικά σας παιδιά και σπαταλάτε άσκοπα δημοτικό χρήμα»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Ένα Σχόλιο

  1. Έχει πολύ τουρισμό η περιοχή αυτούς τους μήνες. Έρχονται χιλιάδες τουρίστες στοΑκτιο και μέσω του γνωστού γεφυριου της Άρτας, Ακτιο Αμβρακίας Ιόνια οδός κατακλύζουν τη παραλία του Λούρου με τις μοναδικές υποδομές τουρισμού. Το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close