ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Μοσχολιός: Εγκαίνια κατόπιν… εορτής για να παραπλανήσουν τους πολίτες!

Η Δημοτική Αρχή έκανε τα εγκαίνια δύο χρόνια (!) μετά την παράδοση του σχολείου

Την εύλογη απορία για το ότι τα εγκαίνια του 19ου Δημοτικού Σχολείου του Αγρινίου, έγιναν δυο χρόνια μετά την παράδοση του, εκφράζει με δήλωση του ο πρώην Δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι η σημερινή δημοτική αρχή, εγκαινιάζει έργα για τα οποία δεν κούνησε καν το δαχτυλάκι της

Συγκεκριμένα και με αφορμή τα εγκαίνια του 19ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, ο πρώην Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παύλος Μοσχολιός έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά που μια ακόμη σύγχρονη σχολική μονάδα που εμείς σχεδιάσαμε και δημοπρατήσαμε παραδίδεται στην τοπική κοινωνία.

Το 19ο Δημοτικό Σχολείο αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού που υλοποιήσαμε για την κάλυψη των αναγκών της Δημόσιας Εκπαίδευσης στηn πόλη σε σχολικές υποδομές.

Μελετήθηκε απ’ την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων του ΕΣΠΑ και δημοπρατήθηκε το 2012 με προϋπολογισμό 3.850.000 ευρώ.

Σήμερα αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ποιοί είχαν σχέδιο και όραμα για την πόλη,αλλά και την ικανότητα να το υλοποιήσουν.

Τώρα η Δημοτική Αρχή έκανε τα εγκαίνια δύο (2) χρόνια(!) μετά την παράδοση του σχολείου (σ.σ. το σχολείο λειτούργησε το 2016), προφανώς επειδή στην απέλπιδα προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους, δεν διστάζουν να εγκαινιάζουν μόνοι (;) τους έργα, που οι ίδιοι δεν κούνησαν ούτε το μικρό τους δακτυλάκι για να γίνουν, γιατί άλλοι τα σχεδίασαν και τα δημοπράτησαν.

 Η σημερινή Δημοτική Αρχή, όσες προσπάθειες και να κάνει για να παραπλανήσει τους πολίτες, ότι τάχα κάνει έργο, θα καταγραφεί ως η μοναδική στην νεότερη ιστορία της πόλης, που στην θητεία της δεν θα έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει καμία νέα σχολική μονάδα».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button