Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Π. Μοσχολιός για το Ίδρυμα Παπαστράτου: «Εύχομαι η Δημοτική Αρχή να αξιοποιήσει σύντομα την περιουσία»

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το Προεδρικό Διάταγμα, με το οποίο και σύμφωνα με την απόφαση του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ, εγκρίθηκε η διάλυση του Ιδρύματος και η παραχώρηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Ιδρύματος στον Δήμο Αγρινίου.

Η περιουσία αυτή αποτελείται από α) Το διατηρητέο κτίριο επί των οδών Παπαθανάση, Τάσου Παπαστράτου και Μακρή στο Αγρίνιο και β) Το χρηματικό ποσό 1.422.000 ευρώ , που είναι κατατεθειμένο σε λογαριασμό στην ALFA BANK, η οποία από σήμερα ανήκει και τυπικά στην ιδιοκτησία του Δήμου Αγρινίου, προκειμένου να την αξιοποιήσει για τις ανάγκες της πόλης και των συμπολιτών μας, σύμφωνα και με τη βούληση των δωρητών.


«Θέλω για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος, καθώς και τα μέλη της οικογένειας Παπαστράτου για τη συνεργασία που είχαμε και την καθοριστική συμβολή τους στην εξέλιξη αυτή.

Εύχομαι η Δημοτική Αρχή να αξιοποιήσει σύντομα την παραπάνω περιουσία, σύμφωνα και με την απόφαση του Δ. Σ. του Ιδρύματος και όσων ορίζονται στο ανωτέρω Προεδρικό Διάταγμα και σ’ αυτή την κατεύθυνση είμαστε στην διάθεσή της να βοηθήσουμε», ανέφερε σε δήλωση ο πρόεδρος και πρώην δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός.

Το ΦΕΚ 5051/Β/ 1-11-2021

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button