Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και από την ομάδα Μητέρες Γυναίκες Αιτωλοακαρνανίας

Σε Μεσολόγγι, Ναύπακτο και Αγρίνιο

Η ομάδα Μητέρες Γυναίκες Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει στην συλλογή ειδών για τους πυρόπληκτους της Αττικής. Συγκεντρώνουν : γάζες, μάσκες, φυσιολογικούς ορούς, fucidine, betadine, αλοιφές για εγκαύματα, μωρομάντηλα, πάνες, σερβιέτες και ξηρά τροφή (φρυγανιές, κονσέρβες).

Στις 28/7, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00μμ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ειδών στην Κεντρική Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη, στο Atemoya Cafe, στο Μεσολόγγι.


Στις 29/07, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00μμ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ειδών στο καφέ – ζαχαροπλαστείο Nafpaktiakon nouveau, στην παραλία Γριμπόβου στην Ναύπακτο και την ίδια ημέρα και ώρα (Κυριακή 29/07, ώρα 18:00μμ) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ειδών στον παιδότοπο “The mazoo fun park” , στο Αγρίνιο.

“Η προσπάθεια όλων μας είναι σημαντική για έναν κοινό σκοπό και στόχο. Την βοήθεια συνανθρώπων μας που ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς σπίτι, αυτοκίνητο, ρούχα, τρόφιμα και ακόμη χειρότερα χωρίς τους δικούς τους ανθρώπους. Ας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε στο ελάχιστο δυνατό. Ακόμη και το λίγο, ίσως είναι πολύ για κάποιους συνανθρώπους μας.”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button