Άποψη

Μεσολόγγι: Αποχαιρετούν τον Ηλία Τριχόπουλο

agios-arsenios-kappadokis

O Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων αυτιστικών ατόμων “Άγιος Αρσένης ο Καππαδόκης” αποχαιρετά με ανακοίνωση του τον Ηλία Τριχόπουλο , πρώην προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, όπου γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά του εκλιπόντος στον Σύλλογο:

“Για κάποιον που έφυγε..

Πρόκειται για τον Ηλία Τριχόπουλο Αρχιτέκτονα  μηχανικό, προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Ποτέ όμως δεν αποξενώθηκε από το αντικείμενο της επιστήμης του. Αυτό του εξασφάλισε τη δυνατότητα να είναι χρήσιμος στον περίγυρό του ως την τελευταία στιγμή της ζωής του.

Αγαπητέ Ηλία, δεν σε ξεχνάμε ποτέ!  Μαζί με την οικογένεια σου θα σου εξασφαλίσουμε, για όσο καιρό αναπνέουμε και σωφρονούμε, την αθανασία μέσα από τη θύμηση .

Είναι αλήθεια ότι ο θάνατός σου μας ξάφνιασε. Όμως δεν θεωρούμε το γεγονός ως παραλογικό σύμπτωμα. Ο ποιητής το λέει ότι η στιγμή, που μας γεννάει φεύγει προς τα πίσω με ταχύρυθμο  τρέξιμο.  Όσο για τη στιγμή, που μας πεθαίνει είναι πάντα μπροστά μας, συνοδός έξυπνος και γρήγορος. Ωσότου μας διαπερνά το είναι και μας οδηγεί σε ανυπέρβατους  αστερισμούς.  Ρεαλιστική πράγματι η επισήμανση του ποιητή!  Στο σύλλογό μας θα σε θυμόμαστε ως τον πιο πολύτιμο φίλο. Η προσφορά σου μας ωρίμασε, μας άνοιξε τα μάτια για να ξέρουμε τι να ζητάμε και πώς να το ζητάμε. Τι άλλο  από την δημιουργία Στέγης για τη δια βίου παραμονή και εκπαίδευση αυτιστικών ατόμων.

Ταλαντούχος μηχανικός, αεικίνητος. Έφτιαξε τα σχέδια της οικοδομής και τα συνακόλουθα απαρτισμόύ του φακέλου αφιλοκερδώς με αυτοψίες και καταπληκτική αξιοποίηση σύγχρονης εμπειρίας. Πήγαινε παντού όπου θα μπορούσε να αντλήσει γνώσεις και να αφομοιώσει εμπειρίες  ώστε ο φάκελός του να είναι αξεπέραστος και μοναδικός. Όλα τα αποθήκευσε στον υπολογιστή του για να αποτελούν κτήμα ες αεί του συλλόγου  μας και κληρονομιά αδιατίμητη  στο γιο του που ευχόμαστε να βαδίσει στα χνάρια του, του Αντρέα Τριχόπουλου, Πολιτικό Μηχανικό. Προσωπικά γνώρισα στο πρόσωπό του έναν πολύτιμο  φίλο με ανεβασμένο το βαθμό επικοινωνίας μας. Η σκέψη μας και η καρδιά μας θα παρακολουθεί με δακρυσμένα μάτια την ουρανοδρομία του.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Στην υπέροχη σύζυγο  του και τα παιδιά του προσφέρουμε ηθική στήριξη στέλνοντας τα μηνύματα της αγάπης μας. Διάπυρες  ευχές γα την ανάπαυση του Ηλία στην εξουσία της αγάπης του θεού.

Για τον σεβασμιότατο πρόεδρο μας κκ. Κοσμά το Συμβούλιο και τους φίλους του Συλλόγους μας

Ο Γενικός Γραμματέας

Κώστας Ν. Δημόπουλος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button