Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ματσούκι για τους ποδηλατικούς αγώνες

Απόφαση περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για την ασφαλή διεξαγωγή της 1ης ημέρας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου 2023 στις Κατηγορίες Κ-15 & Κ-17 στην Τ.Κ. Ματσουκίου έλαβε ο διευθυντής της Δ.Α. Ακαρνανίας, Δημήτρης Γαλαζούλας.

Προβλέπει:


Την διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Επαρχιακής Οδού Ματσουκίου – Στράτου, σε όλο το μήκος αυτής, με ταυτόχρονη εκτροπή της στην Επαρχιακή Οδό Ματσουκίου – Σπολάιτας, κατά τις ώρες 15.00΄ – 19.30΄ της Παρασκευής 01/09/2023, κατά την διεξαγωγή της 1ης ημέρας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου 2023 στις Κατηγορίες Κ-15 & Κ-17 στην Τ.Κ. Ματσουκίου,

Το χρονικό διάστημα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων.

Έναρξη ισχύος της παρούσης την 01/09/2023 και ώρα 15.00΄.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης της παρούσας απόφασης ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button