Δυτική Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην επαρχιακή οδό Φυτειών – Λιγοβιτσίου

koi-dimos-erga-makryneia2
Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση πουα φορά προσωρινές  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  (μονοδρόμηση) της  ανώνυμης δημοτικής  οδού Φυτειών –  Λιγοβιτσίου έως τη συμβολή της με τη διασταύρωση Τ.Κ. Σκουρτούς.

Αναλυτικά

ΑΡΘΡΟ (1)

Τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Κυριακή 14/8/2016 και την Δευτέρα 15/8/2016  :

Την  μονοδρόμηση της ανώνυμης δημοτικής  οδού « Φυτειών – Ι.Μ.  Λιγοβιτσίου –Διασταύρωση Τ.Κ. Σκουρτού »  με κατεύθυνση από Τ.Κ. Φυτειών προς Ι.Μ. Λιγοβιτσίου και Σκουρτού, Δ. Ξηρομέρου,  κατά τις ώρες  16.00΄   έως   22.00΄  της 14-8-2016 καθώς και κατά τις ώρες  07.00΄  έως  12.00΄ της 15-8-2016, για την εύρυθμη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, κατά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις στην Ι.Μ. Λιγοβιτσίου για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας .

 ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα , των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Κατά το  ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη προσωρινή οδική σήμανση ή ρυθμιστές τροχονόμοι με μέριμνα του Α.Τ. Κατούνας.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button