Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στην είσοδο του αερολιμένα Ακτίου

Απόφαση για εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε τμήμα της Εθνικής Οδού Πρέβεζας  –  Αγ. Νικολάου για την υλοποίηση εργασιών του έργου «Αντιμετώπιση απρόβλεπτων προβλημάτων οδικής ασφάλειας στο Εθνικό Δίκτυο της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για την τριετία 2019-2021 – Ε.Ο. Πρέβεζας – Αγ. Νικολάου στην θέση «Είσοδος Αερολιμένα Ακτίου, έλαβε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δημήτρης Γαλαζούλας.

Προβλέπει:


  1. Την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων, καθώς και την εκ περιτροπής διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και την διεξαγωγή αυτής στο ένα ρεύμα στο τμήμα Εθνικής Οδού Πρέβεζας  –  Αγ. Νικολάου, περί το 1ο χιλιόμετρο αυτής, ήτοι στην είσοδο του Αερολιμένα Ακτίου,  για την εκτέλεση εργασιών που αφορούν την δημιουργία κυκλοφοριακών κλάδων επιβράδυνσης (είσοδος Αερολιμένα) και επιτάχυνσης (έξοδος Αερολιμένα).
  2. Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων σε απόσταση διακοσίων πενήντα (250) μέτρων, εκατέρωθεν του Κόμβου Αεροδρομίου.
  3. Ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν, κατά το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα 20/03/2023 έως και την Κυριακή 30/04/2023, κατά τις ώρες από 07:00΄ έως 19:00΄, καθημερινά.
  4. Μετά το πέρας των εργασιών τα ανωτέρω τμήματα θα δίδονται εκ νέου στην κυκλοφορία.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «Β. ΒΛΑΣΤΑΡΑΣ Α.Τ.Ε. », ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου, ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου – Βόνιτσας.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button